Ben abonnement met Samsung Galaxy smartphone

In de dynamische wereld van smartphones brengt Samsung jaarlijks een indrukwekkende reeks modellen op de markt. Met de ruime variëteit aan Samsung-modellen die beschikbaar zijn, kunnen klanten nu genieten van het beste van beide werelden door hun Samsung-ervaring te combineren met het gebruiksgemak van een Ben-abonnement.

Binnen het uitgebreide Samsung-assortiment valt de Samsung Galaxy S-serie op als het vlaggenschip van het merk. Deze high-end modellen bieden geavanceerde technologieën, verbluffende displays en krachtige prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor gebruikers die de allerbeste smartphone-ervaring zoeken.

Voor degenen die op zoek zijn naar een balans tussen prestaties en betaalbaarheid, biedt de Samsung Galaxy A-serie tal van opties. Met diverse modellen die zich onder de high-end categorie bevinden, kunnen gebruikers genieten van solide prestaties, moderne ontwerpen en capabele camera's, zonder de bank te breken.

Voor de pioniers onder ons heeft Samsung ook de Galaxy Z-serie, met opvouwbare smartphones die de grenzen van technologie en design verleggen. Deze innovatieve apparaten bieden een unieke ervaring door een combinatie van stijl en functionaliteit.

Een duidelijk voordeel van het combineren van een Samsung-telefoon met een Ben-abonnement is de mogelijkheid om te profiteren van de synergie met andere Ben-producten. Met de optie om 5G tegen een kleine bijbetaling toe te voegen, kunnen gebruikers genieten van nog snellere internetverbindingen, wat vooral handig is voor streaming, gamen en het downloaden van content.

Voor degenen die veel data gebruiken, biedt Ben ruime bundels aan die zorgen voor voldoende internet voor onder andere: social media en streaming. Hoewel onbeperkt internet niet wordt aangeboden, is onbeperkt bellen een standaardvoordeel in veel van de beschikbare abonnementen.

 
Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)