Contact

Contact met Fytsii

Contact opnemen

Het is belangrijk dat de eindgebruikers de juiste ervaring krijgen. Om continue te verbeteren horen kun je jouw feedback met ons delen. Neem contact met ons op via onze social media kanalen in onze menubar. Let op, we hebben/zijn geen klantenservice dus het kan even duren voordat er gereageerd wordt. 

Naast feedback, kun je ook tips sturen. Wij delen informatie met de lezers/gebruikers en dat kun je ook met ons doen. 

Het is ook handig om te weten, wij verkopen niks. Fytisii is een publisher account, wij promoten producten bij partners daar krijgen we provisie voor.

Fytisii is een website waar je het beste product kunt kiezen die bij je past en anders krijg je een passende selectie. Fytisii is een website waar je alles zelf kunt maar ook moet doen. Het is een echte ‘diy’ do it yourself website. Dit betekend dat je geen ondersteuning krijgt bij het oplossen van een probleem zoals een aankoop. De website is ingericht dat je alles zelf kunt doen. Problemen oplossen kun je het beste bij de retailers en of fabrikanten zijn die een service afdeling hebben. 

Zakelijk

Fytisii is collaborative publisher website. Wij staan open voor relevante zakelijke samenwerkingen. Neem via de socialmediakanalen contact op.

Verbind met ons

We versturen geen mail. Volg ons op:

TikTok

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube