KPN sim-only abonnement

kpn sim-only

KPN's uitgebreide assortiment sim-only bundels

KPN is een een van de grootste providers binnen de Nederlandse telecommarkt, en ook gespecialiseerd in sim-only abonnementen. Dankzij de expertise van KPN wordt kwaliteit voor iedereen toegankelijk gemaakt. Het samenstellen van een sim-only abonnement bij KPN is eenvoudig en moeiteloos. Daarnaast biedt KPN ook smartphones met telefoon aan.

Looptijd

Consumenten kunnen kiezen uit sim-only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn, een jarig maar ook tweejarig. 

Data bel en sms bundels

KPN biedt een breed scala aan bundels. Je kunt zelf kiezen of je internet wilt tot aan razendsnel Unlimited internet. Daarnaast kun je ook kiezen of je onbeperkt wilt bellen en smsen of gaat voor een kleinere bundel.

Standaard 5G bij elke KPN sim-only

Bij KPN ontvang je standaard 5G bij je sim-only abonnement, en tijdelijk is dit zelfs gratis. Met een 5G-geschikt toestel kun je profiteren van het nieuwe, innovatieve netwerk. Maar zelfs als je nog geen 5G-toestel hebt, kun je nog steeds genieten van een snelle en stabiele 4G-verbinding, waardoor je moeiteloos kunt genieten van je favoriete online content.

Overstappen en verlengen

Bestaande klanten kunnen eenvoudig hun abonnement verlengen door op een van de onderstaande links te klikken en de beste deal te kiezen. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten die naar KPN willen overstappen, ze hoeven alleen maar een bundel te kiezen die bij hen past. Het maakt niet uit of je een smartphone met abonnement, sim-only of prepaid hebt.

Filters
Provider
Welke tefeloons heeft KPN?

KPN biedt veel smartphones aan. De volgende merken worden o.a. aangeboden bij de KPN dealers:

  • Apple
  • Samsung
  • OnePlus
  • OPPO
  • Xiaomi
  • Fairphone
  • Motorola
  • Nokia
 
Hoe krijg ik korting bij KPN?

Korting bij KPN krijgen kan op verschillende manieren. Een manier om kortingen te krijgen is door meerdere KPN abonnementen op hetzelfde adres te hebben. Daarnaast hangt dit ook af van het abonnement dat je hebt gekozen en de services die je gebruikt. 

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.