KPN sim-only abonnement

kpn sim-only

KPN is een een van de grootste providers binnen de Nederlandse telecommarkt, en ook gespecialiseerd in sim-only abonnementen. Dankzij de expertise van KPN wordt kwaliteit voor iedereen toegankelijk gemaakt. Het samenstellen van een sim-only abonnement bij KPN is eenvoudig en moeiteloos.

Nieuwe klanten kunnen makkelijk een sim-only abonnement aansluiten. Bestaande klanten kunnen makkelijk verlengen. 

KPN's uitgebreide assortiment sim-only bundels

KPN biedt een breed scala aan bundels, zodat er altijd een abonnement is dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Of je nu behoefte hebt aan veel data en belminuten of juist aan een kleinere bundel, KPN heeft het ideale abonnement voor jou. Consumenten kunnen kiezen uit sim-only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn, een jarig maar ook tweejarig. 

Standaard 5G bij elke KPN sim-only

Bij KPN ontvang je standaard 5G bij je sim-only abonnement, en tijdelijk is dit zelfs gratis. Met een 5G-geschikt toestel kun je profiteren van het nieuwe, innovatieve netwerk. Maar zelfs als je nog geen 5G-toestel hebt, kun je nog steeds genieten van een snelle en stabiele 4G-verbinding, waardoor je moeiteloos kunt genieten van je favoriete online content.

Geniet van KPN Combivoordelen

Als je naast je sim-only abonnement ook een KPN-pakket voor internet, tv en bellen thuis hebt, kun je genieten van aantrekkelijke extra's met KPN Combivoordeel. Denk hierbij aan korting op je mobiele abonnement, gratis onderling bellen en entertainmentvoordeel op je Thuis pakket. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Kids Sim te bestellen, een voordelig sim-only abonnement speciaal ontworpen voor kinderen.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)