Ben sim-only abonnement

Ben sim only abonnement

Ben sim-only abonnement

Een Ben sim-only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je alleen betaalt voor het gebruik van het netwerk en de bijbehorende diensten zoals belminuten, sms'jes en mobiele data. Dit type abonnement is vooral handig als je al een smartphone hebt en je alleen een betaalbaar mobiel sim only abonnement wilt afsluiten.

Ben sim-only abonnement inrichten naar keuze

De data en minuut en sms bundels

Bij Ben kun je een sim-only abonnement afsluiten dat past bij je behoeften. Zo kun je kiezen hoeveel belminuten, sms'jes en data je nodig hebt, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt, dus niet voor een smartphone met abonnement. Sinds zomer 2024 is 5G standaard inbegrepen in je abonnement.

Looptijd

Ben biedt sim-only abonnementen aan met een verschillende looptijden waaronder een die maandelijks opzegbaar is maar ook eenjarige en tweejarige abonnementen. Daarnaast biedt Ben regelmatig aanbiedingen aan voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten die willen verlengen. Je kunt op deze website kijken naar de goedkoopste sim-only abonnementen van Ben.

Deze pagina laat alle sim-only abonnementen zien van onze partners en het wordt meteen gerangschikt naar goedkoopst. Afhankelijk van de lopende acties en aanbiedingen kan Ben een goedkoop sim-only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Bekijk het huidig aanbod en kijk welk sim-only abonnement het beste bij je past.

Filters
Provider
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Sinds de zomer van 2024 is dit standaard bij alle abonnementsvormen. 

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.