Ben sim-only abonnement

Ben sim only abonnement

Ben sim-only abonnement

Een Ben sim-only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je alleen betaalt voor het gebruik van het netwerk en de bijbehorende diensten zoals belminuten, sms'jes en mobiele data. Dit type abonnement is vooral handig als je al een smartphone hebt en je alleen een betaalbaar mobiel sim only abonnement wilt afsluiten.

Ben sim-only abonnement inrichten naar keuze

De data en minuut en sms bundels

Bij Ben kun je een sim-only abonnement afsluiten dat past bij je behoeften. Zo kun je kiezen hoeveel belminuten, sms'jes en data je nodig hebt, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt, dus niet voor een smartphone met abonnement. Standaard worden de abonnementen geleverd met 4G verbinding. Sinds zomer 2023 is een 5G verbinding een optie met een maandelijkse bijbetaling van een euro. 

Looptijd

Ben biedt sim-only abonnementen aan met een verschillende looptijden waaronder een die maandelijks opzegbaar is maar ook eenjarige en tweejarige abonnementen. Daarnaast biedt Ben regelmatig aanbiedingen aan voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten die willen verlengen. Je kunt op deze website kijken naar de goedkoopste sim-only abonnementen van Ben.

Deze pagina laat alle sim-only abonnementen zien van onze partners en ‘t wordt meteen gerangschikt naar goedkoopst. Afhankelijk van de lopende acties en aanbiedingen kan Ben een goedkoop sim-only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Bekijk het huidig aanbod en kijk welk sim-only abonnement het beste bij je past.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)