50+ mobiel sim-only abonnement

Voor 50 plussers is de Provider 50+ mobiel een geweldige optie om verbonden te blijven. 

50+ mobiel sim-only abonnement samenstellen

Er zijn diverse mogelijkheden binnen de sim-only abonnementen van 50+ mobiel. 

Looptijd

Je kunt kiezen uit een looptijd van een of twee jaar. Maandelijks opzegbare sim-only abonnementen van 50+mobiel zijn niet beschikbaar.

Databundels

Om online verbonden te blijven kun je kiezen uit diverse databundels. Van klein naar groot. Helaas is er geen sim-only abonnement met onbeperkt data

Netwerk

Geniet van razendsnel 4G+ internet via het netwerk van 50+ mobiel dat sneller is dan standaard 4G. Momenteel biedt 50+ mobiel nog geen 5G netwerk aan.

Overstappen en verlengen

Bestaande klanten kunnen eenvoudig hun abonnement verlengen door op een van de onderstaande links te klikken en de beste deal te kiezen. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten die naar 50+ mobiel willen overstappen, ze hoeven alleen maar een bundel te kiezen die bij hen past.

Filters
Provider
Heeft 50+ mobiel 5G?

50+ Mobiel heeft geen 5G ondersteuning.

''Het échte 5G netwerk is ook nog niet beschikbaar in Nederland tot later in 2024, de frequentie hiervoor moet eerst nog geveild worden*. Het huidige "5G" aanbod in Nederland is niet veel sneller dan een 4G+ verbinding. Daarom biedt 50+ mobiel dit momenteel nog niet aan.''

Moet je minimaal 50 jaar zijn om een abonnement aan te sluiten bij 50+ mobiel?

Nee, de minimale leeftijd van 50 jaar is niet vereist. Als je jonger dan 50 jaar bent kun je ook aansluiten bij 50+ mobiel.

 
Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.