Over Fytisii

Met een smartphone (maar ook tablet en computer) moet alles direct kunnen. Je bent actief, je wilt iets uitvoeren en tot de juiste conclusie komen. Met weinig ruis. Dit, dankzij alle functies van onze apparaten, maar ook door de websites en apps die de mogelijkheden maken. Producten ontwikkelen zich razendsnel met verschillende features om het leven makkelijker te maken. Deze gedachtegang is doorgetrokken naar het gebruik van deze website waarbij informatievoorziening centraal staat. Met deze reden is Fytisii ontwikkeld om alles direct mogelijk te maken. 

Website om dingen voor elkaar mee te krijgen, een tool

Technologie wordt gebruikt om ons leven makkelijker te maken, minder doen, meer voor elkaar krijgen. Ook, nieuwe features kunnen toegevoegd worden zodat we verder kunnen gaan met nieuwe mogelijkheden. Als je vast zit in een blogpost en je kunt niet verder dan is dat vervelend. Bij het gebruik van de blogs van Fytisii kun je direct keuzes maken. Lees eerst een stuk tekst, aan de hand van de tekst kun je al een keuze maken, zodat je onderaan de pagina de selectie vindt die bij je past. Deze website kun je naast informatie voorziening gebruiken als een tool.

Productvergelijkers waar je wat aan hebt

De grid van de productvergelijker is interactief. Direct informatie kun je opvragen. Je kunt razendsnel in de vergelijker scrollen tussen producten. Simpel, maar ook geavanceerd filteren. Hierdoor beter vergelijken.

De voordelen van de Fytisii website

  • Op iedere pagina kun je direct de juiste keuzes maken
  • Simpele productportfolio's, productcategorieën
  • De pagina's blijven altijd up-to-date met relevante producten
  • Razendsnel navigeren in de productvergelijkers

Probeer deze website ook uit nadat je deze pagina hebt gelezen. Hopelijk bespaart het je tijd, kom je uit tot een persoonlijke, maar ook beste conclusie en heb je een fijne online-ervaring. 

Hoe wordt er geld verdiend

Het is handig om te weten, wij verkopen niks. Fytisii is een publisher account, wij promoten producten bij partners daar krijgen we provisie voor. We zijn hier officieel bij aangesloten en hebben dezelfde prijzen als vele andere websites. Je betaalt niet meer of minder voor een product of service.

Fytisii is een website waar je het beste product kunt kiezen die bij je past en anders krijg je een passende selectie. Fytisii is een website waar je alles zelf kunt maar ook moet doen. Het is een echte ‘diy’ do it yourself website.

De merknaam Fytisii

Fytisii, afgeleid van de twee Engelse woorden easy en feature. 

  • Easy feature
  • Feature easy
  • Feat easy

Je spreekt het uit als Fi ti si