Vodafone sim-only abonnement

vodafone sim-only abonnement

Vodafone sim-only abonnement 

Vodafone biedt verschillende sim-only abonnementen aan, waarmee je kunt genieten van mobiele communicatie zonder dat je een nieuwe telefoon nodig hebt. Met een sim-only abonnement van Vodafone kun je gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Vodafone dat een goede dekking en betrouwbare 4G en 5G verbindingen biedt. 5G is standaard inbegrepen bij ieder abonnement. Bestaande klanten kunnen uiteraard hun huidige sim-only verlengen, maar ook nieuwe klanten kunnen een sim-only aansluiten. 

Je kunt kiezen uit verschillende databundels, belminuten en sms'jes. Dit is al van te voren gebundeld in de Start en Red pakketten. Of je nu veel data gebruikt voor het streamen van video's en muziek, of onbeperkt belminuten of onbeperkt sms’sjes nodig hebt, je kunt kiezen uit een bundel naar keuze en vervolgens zelf keuzes maken.

Vodafone sim-only abonnement combineren met overige Vodafone services, zoals Ziggo

Een interessante optie is het Vodafone sim-only abonnement in samenwerking met Ziggo. Met dit abonnement kun je profiteren van extra voordelen, zoals dubbele data en korting op je Ziggo-abonnement. Dit is vooral handig als je al klant bent bij Ziggo voor internet, televisie of vaste telefonie. 
 

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)