Vodafone sim-only abonnement

vodafone sim-only abonnement

Vodafone sim-only abonnementen 

Vodafone biedt verschillende sim-only abonnementen aan, waarmee je kunt genieten van mobiele communicatie zonder dat je een nieuwe telefoon nodig hebt. Bestaande klanten kunnen uiteraard hun huidige sim-only verlengen, maar ook nieuwe klanten kunnen een sim-only aansluiten. 

Vodafone sim-only abonnement samenstellen

Je kunt kiezen uit verschillende databundels, belminuten en sms'jes. Dit is al van tevoren gebundeld in de Start en Red pakketten. Dit zul je zien op de website van de aanbieder.

Vodafone heeft diverse opties als het gaat om het samenstellen van een smartphone met abonnement. Dit valt onder de labels Start en Red. 

Looptijd

Vodafone biedt alleen smartphones met abonnement in de vorm van een eenjarig of tweejarig contract. De sim-only abonnementen van Vodafone zijn niet maandelijks opzegbaar.

Belminuten en sms en data

Voor wat betreft belminuten en sms'en, biedt Vodafone verschillende bundels aan, inclusief opties voor onbeperkt sms'en en bellen. Ook zijn er diverse databundels beschikbaar, waaronder opties voor onbeperkt internetgebruik. Alleen binnen de Red label kun je onbeperkt internet nemen.

Standaard 5G

Met een sim-only abonnement van Vodafone kun je gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Vodafone dat een goede dekking en betrouwbare 4G en 5G verbindingen biedt. 5G is standaard inbegrepen bij ieder abonnement.

Entertainment

Vodafone biedt diverse muziek, nieuws en videodiensten aan. Dit kan geïntegreerd kunnen worden in je sim-only abonnement.

Filters
Provider
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Kan je Sim Only omzetten naar abonnement met telefoon Vodafone?

Je kunt zelf een sim-only abonnement overzetten naar Vodafone. Klik op een van de links naar de Vodafone website toe en kies het geselecteerd abonnement. 

 
Waarom kiezen voor Vodafone?

Vodafone heeft een van de betrouwbaarste Netwerken van Nederland, daarnaast biedt het ook standaard 5G.

 
Krijgen bestaande Vodafone klanten ook korting?

Ja! Bestaande klanten kunnen ook korting krijgen bij Vodafone. Bij het verlengen van een abonnement met smartphone kan er korting gegeven worden op het toestel maar ook op de abonnementskosten. Als je een sim-only abonnement hebt kan er ook korting gegeven worden op de maandelijkse kosten van de sim-only.

  • Bestaande klanten bij Vodafone ook korting krijgen als ze een meerdere abonnementen hebben op een adres.  Abonnementen van Ziggo tellen ook mee
  • Jonge Vodafone klanten tussen de 18 en 28 jaar krijgen extra korting per maand met Vodafone Young