Youfone sim-only abonnementen

Youfone sim-only abonnementssoorten

Youfone biedt een breed assortiment aan sim-only abonnementen die aantrekkelijk zijn voor gebruikers die al in het bezit zijn van een geschikt toestel en op zoek zijn naar flexibele en voordelige mobiele service. 

Belminuten en sms

Een Youfone sim-only abonnement biedt je de vrijheid om zelf je belminuten, sms'jes en databundel te kiezen. Je kunt kiezen uit diverse bundels met verschillende limieten, zoals bijvoorbeeld onbeperkt bellen en sms'en, en databundels variërend van een paar gigabytes tot grotere hoeveelheden data. Onbeperkt data is helaas geen mogelijkheid.

Looptijd

Een van de voordelen van een Youfone sim-only abonnement is de flexibiliteit. Je kunt gebruik maken van een sim-only die maandelijks opzegbaar is, of kies voor eenjarig of tweejarig contract.

Youfone sim-only met standaard 5G verbinding

Als je op zoek bent naar snellere en betere connectiviteit, biedt Youfone ook 5G-dekking. Met Youfone 5G kun je genieten van hogere downloadsnelheden, lagere latentie en verbeterde prestaties op ondersteunde apparaten. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor sneller streamen, gamen en downloaden, waardoor je een naadloze mobiele ervaring hebt. Heb je geen 5G smartphone dan maak je gebruik van het 4G netwerk.

Filters
Provider
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.

Is Youfone een onderdeel van KPN?

Youfone bood al zijn diensten aan via het KPN netwerk en functioneerde als zelfstandig bedrijf. Youfone is overgenomen door KPN. Dit is goedgekeurd door ACM in maart 2024. Met de overname zal het onderdeel zijn van KPN.