hollandsnieuwe sim-only abonnement

hollands nieuwe sim-only abonnement

hollandsnieuwe abonnement samenstellen

Naast smartphones met abonnement is hollandsnieuwe ook gespecialiseerd in het aanbieden van sim-only abonnementen.

Looptijd

Het bedrijf staat bekend om zijn diverse aanbod van sim-only abonnementen met concurrerende tarieven en flexibele voorwaarden. Bij hollandsnieuwe heb je de vrijheid om te kiezen tussen een eenjarig of tweejarig abonnement, of je kunt zelfs kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Databundels

In tegenstelling tot sommige andere providers biedt hollandsnieuwe geen onbeperkte data aan. Ze geloven in transparantie en willen hun klanten een duidelijk overzicht geven van hun verbruik. In plaats daarvan bieden ze verschillende data bundels aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften past.

4G netwerk

Met hun 4G-netwerk biedt hollandsnieuwe een stabiele en snelle internetverbinding voor al je mobiele behoeften. Hoewel 5G momenteel geen optie is, zorgt hun 4G-netwerk ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt blijven communiceren en online kunt blijven, waar je ook bent.

Aanbiedingen

Bovendien zijn er regelmatig acties en promoties voor hun sim-only abonnementen, waardoor je nog meer waar voor je geld krijgt. Deze aanbiedingen kunnen op de maandelijkse kosten zijn. Filter het gewenst abonnement en de beste deals staan bovenaan.

Filters
Provider
Is hollandsnieuwe van Vodafone?

hollandsnieuwe is een onderdeel van Vodafone. hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone-netwerk om hun diensten aan te bieden. hollandsnieuwe opereert wel zelfstandig. Het is aanbevolen om altijd de voorwaardes van hollandsnieuwe te bekijken.

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.