Lebara sim-only abonnement

Lebara is een zeer geliefde provider in Nederland, die zich o.a. specialiseert in het aanbieden van voordelige sim-only abonnementen. Hun focus ligt op het leveren van betaalbare opties met veel flexibiliteit.

Lebara sim-only samenstellen

Met een Lebara sim-only abonnement profiteer je van aantrekkelijke tarieven en verschillende mogelijkheden die aansluiten op je gebruikspatroon. De sim-only abonnementen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve mobiele oplossing.

Databundels

Een van de voordelen van Lebara sim-only abonnementen is de keuze uit diverse databundels. Hoewel onbeperkte data helaas niet beschikbaar is, kun je wel een abonnement kiezen met een ruime hoeveelheid data die bij je internetbehoeften past. Bovendien bieden ze aantrekkelijke pakketten voor onbeperkt sms'en en bellen tegen een gunstige prijs.

Looptijd

Lebara begrijpt dat mensen verschillende behoeften hebben op het gebied van contractduur, en daarom bieden ze zowel maandelijks opzegbare als tweejarige abonnementen aan. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een kortlopend contract als je slechts voor een beperkte periode een sim-only abonnement nodig hebt, maar ook voor een langere looptijd van 24 maanden als je van plan bent om langer gebruik te maken van hun diensten.

Netwerk

Als klant van Lebara krijg je toegang tot het 4G-netwerk, waardoor je kunt genieten van een stabiele en snelle internetverbinding. Voor degenen die nog snellere downloadsnelheden willen, biedt Lebara de mogelijkheid om een 4G Extra Snel bundel toe te voegen aan je abonnement. Het is echter goed om te weten dat Lebara op dit moment nog geen 5G-netwerk ondersteunt, dus als 5G voor jou van essentieel belang is, dien je daar rekening mee te houden.

Overstappen en verlengen

Bestaande klanten kunnen eenvoudig hun abonnement verlengen door op een van de onderstaande links te klikken en de beste deal te kiezen. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten die naar Lebara willen overstappen, ze hoeven alleen maar een bundel te kiezen die bij hen past. Het maakt niet uit of je een smartphone met abonnement, sim-only of prepaid hebt.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Heeft Lebara onbeperkt internet?

Lebara biedt momenteel geen abonnementen aan met onbeperkt internet. Er is wel de keuze om te kiezen voor een abonnement met maximaal 40 GB. 40 GB in de maand is vrij veel.

Heeft Lebara 5G?

Lebara biedt niet de mogelijkheid aan voor 5G ondersteuning. Standaard heb je toegang tot het 4G netwerk. Er is ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 4G Extra Snel. Dan verdubbel je de snelheid. 

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.