Odido

Odido sim-only abonnement

Odido biedt veel mogelijkheden voor mensen die een sim-only willen aansluiten. Naast uitgebreide databundels kun je ook entertainment kiezen. Perfect voor personen die een werkende smartphone hebben of gewoon een tweede nummer nodig hebben. 

Sim-only abonnement samenstellen

Odido heeft verschillende opties om je abonnement samen te stellen.

Belminuten en sms en data

Bij Odido heb je de vrijheid om te kiezen voor een belbundel die past bij jouw behoeften, of je nu slechts af en toe belt en sms't, of juist onbeperkt wilt kunnen bellen en sms'en. En als het op databundels aankomt, biedt Odido een breed scala aan opties. Of je nu een lichte gebruiker bent of nooit genoeg kunt krijgen van data, er is altijd een passend pakket. Voor de echte datagrootgebruikers zijn er zelfs Unlimited bundels beschikbaar, met verschillende snelheden binnen 5G.

Entertainment

Maar dat is nog niet alles. Afhankelijk van het gekozen pakket kun je ook genieten van extra's zoals audio- en videostreamingdiensten. Ideaal voor bij je nieuwe smartphone. 

Looptijd

Bij Odido kun je kiezen uit een looptijd van een of twee jaar. Maandelijks opzegbare abonnementen worden niet aangeboden bij Odido.

Sim-only abonnement, verlengen of overstappen

Odido biedt verschillende sim-only abonnementen aan. Bestaande klanten kunnen hun Odido sim-only abonnement verlengen, waarbij ze ook een nieuwe smartphone kunnen uitkiezen. Dit geldt ook voor Odido klanten met een smartphone abonnement. Uiteraard kunnen niet bestaande klanten zich ook aansluiten.

Korting voor bestaande en nieuwe klanten

Regelmatig wordt er korting gegeven sim-only

Nieuwe maar ook bestaande klanten kunnen hier gebruik van maken. 

Odido biedt ook smartphones met abonnement aan.

 
Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Waarom zijn T-Mobile en Tele2 Odido geworden?

T-Mobile en Tele2 zijn samengegaan tot de provider Odido. De provider omschrijft het als een 'radicale herpositionering'. Odido streeft ernaar om met een nieuwe missie en verbeterde diensten de concurrentie te overtreffen.

 
Wat betekent Odido op mijn telefoon?

Waarschijnlijk was je aangesloten bij Tele2 of T-Mobile. Deze twee providers zijn Odido geworden. Vandaar dat er Odido op het display te zien is. 

 
Is Odido goedkoop?

Odido is niet per se goedkoop, maar zeker niet onbetaalbaar. Voor iets meer dan € 10 per maand heb je al een sim-only abonnement. 

Is Odido maandelijks opzegbaar?

Odido biedt geen maandelijks opzegbare sim-only abonnementen of smartphones met abonnement die maandelijks opzegbaar zijn. Odido biedt contracten aan met een looptijd van een of twee jaar. 

Welke databundels biedt Odido aan?

Het datapakket begint met een minimum van 2 GB. Je kunt kiezen uit pakketten van 10 of 15 GB, en zelfs Unlimited data. Daarnaast zijn er extra's beschikbaar voor entertainment wanneer je besluit een abonnement af te sluiten. Dit is alleen bij Unlimited data beschikbaar.

Wat voor entertainment biedt Odido aan bij Unlimited?

Odido biedt vier Unlimited paketten aan waar het mogelijk is om bij het Unlimited Plus en Premium om entertainment te kiezen.

Unlimited Plus (1 optie)

 • Videoland
 • Amazon Prime
 • Podimo
 • Visual Voicemail

Unlimited Premium (3 opties)

 • Videoland
 • Amazon Prime
 • HBO Max
 • SkyShowtime
 • Viaplay
 • Deezer
 • Podimo
 • Visual Voicemail
 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

 • De provider kan korting op het toestel geven
 • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
 • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
 • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

 • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)