Simyo sim-only abonnement

simyo_sim_only_abonnement

In Nederland biedt Simyo sim-only abonnementen aan. Bij een sim-only abonnement krijg je alleen een simkaart met een bepaald aantal belminuten, sms'jes en/of data. Het is dus geen abonnement met een smartphone. Een sim-only abonnement is een abonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt. Heb je een werkende smartphone, dan kun je die blijven gebruiken en dan is een sim-only abonnement de ideale keuze. De combinatie van een smartphones met een Simyo abonnement zijn ook mogelijk.

Simyo sim-only abonnement samenstellen

Met diverse opties kun je je eigen sim-only abonnement samenstellen, maar let op: de mogelijkheden kunnen per leverancier variëren. Alle mogelijkheden vind je in het overzicht.

Looptijd

Simyo biedt alleen sim-only abonnementen aan in de vorm van een eenjarig of tweejarig contract. Maandelijks opzegbaar is niet mogelijk.

Belminuten en sms en data

Er is veel keuze als het gaat om belminuten en sms bundels. Er zijn diverse opties waaronder ook onbeperkt sms'en en bellen. Ook zijn er diverse databundels beschikbaar, onbeperkt data is helaas niet een optie.

Netwerk

Simyo maakt gebruik van het 4G netwerk, 5G is dus helaas momenteel niet mogelijk.

Verlengen en nieuwe klanten

Overstappen naar Simyo is vrij simpel. Kies het gewenste sim-only abonnement. Voor bestaande klanten geld precies hetzelfde. Personen die overstappen en verlengen kunnen beide genieten van kortingen. 

eSIM

Simyo ondersteunt ook eSIM. Als je smartphone eSIM ondersteunt dan hoeft je geen fysieke simkaart in het toestel te doen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van fysieke simkaart.

 
Filters
Provider
Heeft Simyo ook 5G?

Simyo ondersteund geen 5G. Met Simyo kun je gebruikmaken van een snel 4G netwerk.

Van wie is Simyo?

Simyo is onderdeel van KPN. Simyo kan gezien worden als de prijsvechter van KPN, dus iets goedkoper. 

Waarom is Simyo zo goedkoop?

Simyo is relatief goedkoop. Een reden hiervoor is dat het geen fysieke winkels heeft en dat je alles online kan regelen. Dit kan de kosten drukken en hierdoor goedkoper abonnementen aanbieden.

Heeft Simyo ook onbeperkt internet?

Simyo biedt momenteel geen onbeperkt internet aan bij hun abonnementen. 15 GB is het maximale wat je kunt afnamen in je abonnement. 

Kan ik mijn bundel wijzigen?

Bij Simyo heb je elke maand de mogelijkheid om je bundel aan te passen. Je kunt je bundel verhogen of verlagen. En het beste van alles? Je blijft genieten van de prijzen vanaf het moment dat je je aansloot bij Simyo.

Wat is Simyo Compleet?

Simyo klanten die thuis ook internet hebben van KPN krijgen twee keer zoveel belminuten+sms en twee keer zoveel data voor dezelfde prijs.

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.