Simyo sim-only abonnement

In Nederland biedt Simyo sim-only abonnementen aan. Bij een sim-only abonnement krijg je alleen een simkaart met een bepaald aantal belminuten, sms'jes en/of data. Het is dus geen abonnement met een smartphone. Een sim-only abonnement is een abonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt. Heb je een werkende smartphone, dan kun je die blijven gebruiken en dan is een sim-only abonnement de ideale keuze. 

Simyo biedt verschillende sim-only abonnementen aan, zodat je een sim-only abonnement kunt kiezen dat bij jouw bel-, sms- en internetgedrag past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sim-only abonnement met veel data als je veel gebruikmaakt van internet op je smartphone. Of juist een sim-only abonnement met veel belminuten en smsjes als je veel belt of berichten te versturen hebt. Simyo biedt geen abonnementen aan met onbeperkt data. Je kunt kiezen voor abonnementen met een vrij groot internetbundels en als die op is, kun je altijd data bij kopen. Simyo maakt gebruik van het 4G netwerk, 5G is dus helaas momenteel niet mogelijk.

Als je al een Simyo Sim Only abonnement hebt en je wilt deze verlengen, dan is dat uiteraard mogelijk. Klanten van andere providers die willen overstappen kunnen dat uiteraard ook via deze pagina doen.

De combinatie van een smartphones met een Simyo abonnement zijn ook mogelijk.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)