Simpel sim-only abonnement

Simpel is zeker weten een van de goedkoopste sim-only aanbieders op de markt. Er is de mogelijkheid om de services in kleine getallen af te nemen. Daarnaast is er gedurende looptijd veel flexibiliteit. Dit betekent dat je je belminuten, sms'jes en data kunt aanpassen aan je veranderende behoeften gedurende de abonnementsperiode. 

Simpel sim-only samenstellen

Looptijd

Simpel is niet alleen bekend om zijn gunstig geprijsde abonnementen, maar ook om de flexibiliteit die het biedt aan consumenten. Naast de keuze tussen één- en tweejarige abonnementen, kun je bij Simpel ook profiteren van de mogelijkheid om je abonnement aan te passen tijdens de looptijd. 

Databundels, belminuten en sms

Er zijn diverse databundels waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelfs weinig data kiezen, voldoende om verbonden te blijven via WhatsApp bijvoorbeeld.  Momenteel is er geen optie om een abonnement te kiezen met onbeperkt data, als je te weinig data hebt, kun je meer data toevoegen aan je bundel. Er is de mogelijkheid om ook een kleine bel en sms bundel te kiezen maar ook onbeperkt bellen. Afhankelijk van de databundel dat je kiest is onbeperkt mogelijk standaard inbegrepen.

Netwerk

Bij het kiezen van een sim-only abonnement is het belangrijk om rekening te houden met het 4G-netwerk van Simpel. Momenteel biedt Simpel nog geen abonnementen met 5G-internet aan. Hoewel je dus niet kunt profiteren van de snelheden van 5G, biedt het 4G-netwerk van Simpel nog steeds een betrouwbare en snelle verbinding voor je smartphone. 

Overstappen en verlengen

Het verlengen en overstappen bij Simpel is eenvoudig. Verlengen eenvoudig door een sim-only abonnement samen te stellen. Overstappen kan ook eenvoudig als als je huidige contract bij een andere provider binnenkort afloopt of al verlopen is. Bovendien zorgt Simpel ervoor dat je je huidige telefoonnummer kunt behouden, zodat je geen gedoe hebt met het informeren van al je contacten over een nieuw nummer.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.