Kpn abonnement met Motorola smartphone

KPN-abonnementen combineer je met de nieuwste Motorola-smartphones voor een razendsnelle 5G-ervaring. Uiteraard kun je ook een 4G smartphone gebruiken binnen de abonnementen van KPN. Abonnementen kan je kiezen met onbeperkt bellen en data! Maak je geen zorgen als je niet veel data nodig hebt, er zijn ook abonnementen met kleinere databundels en minder belminuten en sms.

Bij KPN krijg je keuzevrijheid, dus je hebt diverse opties voor de contractduur. Of je nu flexibiliteit wilt met een maandelijks opzegbaar contract of liever voor één of twee jaar vastlegt, de keuze is aan jou!

En er is meer! Motorola biedt smartphones aan in ieder segment. Voeg moeiteloos de nieuwste Motorola Edge, Razr, Moto G of Moto E toe aan je abonnement die je in een keer kunt kopen of kies ervoor om gespreid te betalen. Op deze manier wordt die geweldige Motorola-smartphone voor iedereen bereikbaar!

Het beste nieuws? Als je al een KPN-klant bent, of als je er een wordt, kun je profiteren van speciale kortingen bij contractverlenging of het afsluiten van een nieuw abonnement. Maar dat is nog niet alles! Combineer meerdere KPN-diensten en ontvang extra korting. 

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)