KPN abonnement met Samsung Galaxy

Ontdek nu de nieuwste Samsung-modellen met de ultieme flexibiliteit van een KPN-abonnement! Geniet van supersnel 5G-internet en onbeperkte data met de Galaxy A, Galaxy S, en Galaxy Z smartphones. Maar maak je geen zorgen als je niet veel data nodig hebt, we hebben ook abonnementen met kleinere databundels en minder belminuten en sms.

Bij KPN staat keuzevrijheid voorop, dus je kunt zelf bepalen hoe lang je abonnement loopt. Of je nu de vrijheid van een maandelijks opzegbaar contract wilt of liever voor een jaar of twee jaar vastlegt, wij bieden de mogelijkheid die het beste bij jou past!

De Samsung Galaxy smartphones zijn bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En door een Samsung-toestel te combineren met een abonnement, kun je nog meer voordelen behalen ten opzichte van een sim-only abonnement. Je kunt de nieuwste Galaxy A, Galaxy S of Galaxy Z gewoon aanschaffen bij je abonnement of ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Zo maken we die geweldige Samsung-smartphones voor iedereen toegankelijk!

En hier komt het beste nieuws: als je al een KPN-klant bent, of als je er een wordt, kun je profiteren van speciale kortingen bij het verlengen van je contract of het afsluiten van een nieuw abonnement. Maar dat is nog niet alles! Als je meerdere KPN-diensten afneemt, kun je zelfs nog meer korting krijgen. Ontdek nu de mogelijkheden van de nieuwste Samsung-modellen en het uitgebreide aanbod van KPN!

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)