KPN abonnement met Xiaomi smartphone

Maak de perfecte match: KPN-abonnementen en de nieuwste Xiaomi-toestellen met 5G-snelheid en onbeperkte data! Maar maak je geen zorgen als je niet veel data nodig hebt, we hebben ook abonnementen met kleinere databundels en minder belminuten en sms.

Bij KPN biedt veel abonnementsopties aan. Of je nu flexibiliteit wilt met een maandelijks opzegbaar contract, of liever voor één of twee jaar vastlegt, de keuze is aan jou!

Xiaomi biedt een groot assortiment aan in Nederland waaronder de Redmi en Xiaomi series. Regelmatig komen er nieuwe modellen op de markt, van het hoger tot lager segment. Waarvan een groot gedeelte 5G ondersteuning heeft. Voor iedereen is er wat wils. Het mooie hieraan is, je kunt de nieuwste Xiaomi-toestellen in je abonnement eenvoudig gespreid betalen of in een keer kopen. Zo wordt die geweldige Xiaomi-smartphone voor iedereen bereikbaar! Een Xiaomi smartphone combineren met een abonnement van KPN kan mogelijk toestelkorting opleveren. 

En hier komt het geweldige nieuws: als je al een KPN-klant bent, of als je er een wordt, kun je profiteren van speciale kortingen bij contractverlenging of het afsluiten van een nieuw abonnement. Maar er is meer! Combineer meerdere KPN-diensten en ontvang extra korting.

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)