T-Mobile abonnement met Samsung Galaxy smartphone

Voor het verbinden van een Samsung-smartphone met een T-Mobile abonnement, zijn er meerdere keuzemogelijkheden beschikbaar. T-Mobile voorziet in diverse Samsung Galaxy-modellen.

Binnen T-Mobile's aanbod vind je abonnementen in uiteenlopende prijscategorieën. Je hebt de vrijheid om te selecteren uit diverse databundels, belopties en sms-pakketten. Onbeperkte belminuten, sms'en en ongelimiteerde data vormen een optie, maar ook als je behoefte hebt aan een bescheidenere bundel is dit voorhanden. De keuze reikt tevens tot abonnementsduur, met opties voor een looptijd van één of twee jaar. Bij het afsluiten van een contract kunnen klanten bovendien kosteloos profiteren van 5G. Daarbij stelt T-Mobile je ook in staat om gebruik te maken van een eSIM.

Buiten haar telecommunicatiediensten biedt T-Mobile ook amusement aan. Voorbeelden hiervan zijn toegang tot Videoland en Netflix.

Bij het selecteren van een Samsung Galaxy smartphone via T-Mobile is het een optie om het toestelmaandelijks af te betalen, of om het direct aan te schaffen. Elke maand voldoe je de abonnementskosten voor je bundel.

T-Mobile heeft een gevarieerd aanbod van Samsung telefoons die verkrijgbaar zijn met diverse abonnementsmogelijkheden. Deze toestellen lopen uiteen van instapmodellen tot geavanceerde vlaggenschipmodellen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en budget. De meest recente modellen bestaan onder andere uit de Samsung Galaxy S serie, Galaxy Z serie en Galaxy A serie.

 
Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)