Tele2 abonnement met Google Pixel smartphone

Het combineren van een Google Pixel met een Tele2 biedt talrijke combinaties. Hieronder enkele mogelijkheden die benoemingswaardig zijn.

Google's Pixel smartphones zijn relatief nieuw op de Nederlandse markt en bieden een kleine selectie van modellen. Je kunt kiezen tussen high-end Pixel-modellen en meer betaalbare varianten.

Tele2 biedt de keuze tussen abonnementen van twee jaar en abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Dit geeft je de vrijheid om het abonnement te kiezen dat het beste bij je behoeften past.

Tele2 voorziet in 5G-connectiviteit als onderdeel van hun abonnementen. Dit is interessant als je wilt profiteren van de verbeterde snelheden en prestaties van het 5G-netwerk.

Tele2 heeft binnen zijn bundels diverse mogelijkheden.

Als je veel belt, is het goed om te weten dat Tele2 abonnementen met onbeperkt bellen aanbiedt. Dit kan voordelig zijn als je regelmatig belt naar vrienden, familie of collega's. Ook is er onbeperkt data een optie. Dit zorgt ervoor dat je onbeperkt kunt internetten.

Bij het combineren van een Google Pixel met een Tele2 abonnement kun je kiezen of je de smartphone in één keer wilt betalen of dat je liever in termijnen betaalt. Dit biedt financiële flexibiliteit.

Als je meerdere abonnementen hebt, bestaat de mogelijkheid dat Tele2 korting aanbiedt op de maandelijkse kosten. Dit voordeel kan ook gelden als je abonnementen hebt bij T-Mobile.

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)