Tele2 abonnement met Motorola smartphone

Het samenvoegen van Tele2 abonnementen met Motorola smartphones is een bron van eindeloze mogelijkheden. Elk jaar brengt Motorola verschillende nieuwe smartphones uit, 

verdeeld over diverse series. Of je nu enthousiast bent over de innovatieve opvouwbare Razr serie, geïntrigeerd door de baanbrekende Edge serie, de veelzijdigheid van de Moto G serie waardeert, of de efficiëntie van de Moto E serie omarmt, bij Tele2 ontdek je het perfecte abonnement dat naadloos aansluit op de nieuwste Motorola toestellen.

Motorola staat bekend om zijn gevarieerde smartphone-aanbod, verdeeld over verschillende series. Of je nu valt voor de opvouwbare stijl van de Razr serie, het snijvlak van technologie in de Edge serie, de diversiteit van de Moto G serie, of de doelgerichtheid van de Moto E serie, Tele2 biedt de ideale combinatie van abonnementen en Motorola smartphones.

Daarnaast presenteert Tele2 een scala aan abonnementsopties die aan je behoeften voldoen. Kies tussen een robuust tweejarig Tele2 abonnement voor extra gemoedsrust, of opteer voor de flexibiliteit van maandelijks opzegbare abonnementen. Onze abonnementen houden je altijd verbonden dankzij onbeperkt bellen en internet. Voor wie minder data en belminuten nodig heeft, zijn er tevens kleinere bundelopties beschikbaar. Het toestel kun je in termijnen betalen, of in een keer kopen. 

Vergeet niet te profiteren van de allernieuwste connectiviteit met ingebouwde 5G-ondersteuning op al onze abonnementen. Deze technologie biedt niet alleen razendsnelle downloads en bijna geen vertragingen, maar opent ook de deur naar nieuwe ervaringen zoals naadloos streamen in FHD-kwaliteit en zelfs hoger en online gamen zonder beperkingen.

Je kunt nog meer besparen door meerdere abonnementen te combineren. Dit geldt niet alleen voor Tele2 abonnementen, maar ook voor die van T-Mobile. Het bundelen van meerdere abonnementen geeft je extra korting.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag