Vodafone abonnement met Apple iPhone

De iPhone-lijn biedt een breed scala aan keuzes om aan elke behoefte en smaak te voldoen. Zo worden er jaarlijks nieuwe modellen uitgebracht, met als hoogtepunten de iPhone Mini, Plus, Pro en Pro Max modellen. Deze brede variëteit stelt gebruikers in staat om het perfecte toestel te vinden dat past bij hun voorkeuren en eisen. Laten we eens kijken naar de diverse iPhone modellen en de mogelijkheden van een Vodafone abonnement.

Vodafone biedt een reeks abonnementen, waaronder zowel eenjarige als tweejarige opties. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij hun past. Bij het kiezen van een abonnement kunnen klanten ervoor kiezen om het toestel in één keer te betalen of in termijnen, waardoor de kosten overzichtelijk blijven.

Met Vodafone's focus op connectiviteit kunnen klanten genieten van abonnementen met onbeperkt internet, wat perfect is voor het streamen van media, videobellen en andere online activiteiten. Bovendien is 5G-connectiviteit beschikbaar voor een nog snellere en responsievere ervaring, waardoor de iPhone zijn potentieel optimaal kan benutten.

Vodafone biedt ook de mogelijkheid om data te delen tussen verschillende apparaten op hetzelfde abonnement, waardoor gezinnen en groepen gemakkelijk gebruik kunnen maken van hun data. Als kers op de taart is er de Ziggo korting, waarmee klanten kunnen profiteren van extra voordelen als ze al Ziggo diensten gebruiken.

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat is de beste iPhone van het moment?

De iPhone 15 Pro Max is de beste iPhone van het moment. Dit toestel is het snelst, heeft de beste camera, display en een geanvanceerde batterij.

Kan je Sim Only omzetten naar abonnement met telefoon Vodafone?

Je kunt zelf een sim-only abonnement overzetten naar Vodafone. Klik op een van de links naar de Vodafone website toe en kies het geselecteerd abonnement. 

 
Waarom kiezen voor Vodafone?

Vodafone heeft een van de betrouwbaarste Netwerken van Nederland, daarnaast biedt het ook standaard 5G.

 
Krijgen bestaande Vodafone klanten ook korting?

Ja! Bestaande klanten kunnen ook korting krijgen bij Vodafone. Bij het verlengen van een abonnement met smartphone kan er korting gegeven worden op het toestel maar ook op de abonnementskosten. Als je een sim-only abonnement hebt kan er ook korting gegeven worden op de maandelijkse kosten van de sim-only.

  • Bestaande klanten bij Vodafone ook korting krijgen als ze een meerdere abonnementen hebben op een adres.  Abonnementen van Ziggo tellen ook mee
  • Jonge Vodafone klanten tussen de 18 en 28 jaar krijgen extra korting per maand met Vodafone Young
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)