Vodafone abonnement met Samsung Galaxy smartphone

Of je nu een liefhebber bent van de nieuwste technologische hoogstandjes of op zoek bent naar een betaalbare smartphone-optie, Vodafone's samenwerking met Samsung biedt voor elk wat wils. Van de high-end Samsung Galaxy S-serie tot de veelzijdige Samsung Galaxy A-modellen en zelfs de baanbrekende opvouwbare Samsung Galaxy Z-toestellen, er is een breed scala aan keuzes beschikbaar.

De variëteit aan beschikbare Samsung smartphones binnen het Vodafone-assortiment is opvallend. Of je nu een smartphone zoekt met een betaalbaar prijskaartje of een krachtig vlaggenschipmodel. Het is verkrijgbaar via Vodafone. Van compacte telefoons die gemakkelijk in je handpalm passen tot grote schermen die een meeslepende kijkervaring bieden, en een brede selectie van kleuren om uit te kiezen.

Vodafone biedt zowel eenjarige als tweejarige abonnementsopties aan. Klanten die abonnementen met Samsung smartphones kiezen, kunnen standaard gebruik maken van 5G. Bovendien stelt Vodafone je in staat om onbeperkt van het internet te genieten, wat perfect is voor gebruikers die veel tijd online doorbrengen en geen zorgen willen maken over datalimieten. Kleinere data, bel en sms bundels zijn ook mogelijk.

Er zijn opties beschikbaar voor verschillende financiële situaties. Het is mogelijk om het toestel in keer te betalen, in termijnen betalen is ook een optie. 

Bovendien kunnen klanten profiteren van extra voordelen zoals het delen van abonnementsdata tussen verschillende apparaten en mogelijkheden voor integratie met Ziggo.

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)