Lebara sim-only deals 2024

Lebara sim-only deals 2024

06-04-2024 | 17:00

Alles wat je moet weten over de voordelige Lebara sim-only deals

Lebara heeft geweldige aanbiedingen voor alle sim-only abonnementen. Alsof de kosten nog niet laag genoeg waren, krijg je met deze deal in totaal een kwart minder te betalen gedurende de hele looptijd (met 6 maanden lang 50% korting op de abonnementskosten verdeeld over 24 maanden).

De sim-only deal omvat:

  • 50% korting op de sim-only kosten gedurende de eerste 6 maanden
  • Geen aansluitkosten ter waarde van € 15
  • Alleen geldig bij sim-only abonnementen met een looptijd van 2 jaar
  • Korting op alle bundels en extra opties
  • De actie is gestart op 4 april 2024

Naast het standaard sim-only abonnement zijn er ook extra's beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Ook hierop krijg je de eerste 6 maanden 50% korting.

De extra's:

  • Onbeperkt bellen & sms'en
  • 4G Extra Snel
  • Onbeperkt bellen & sms'en naar 44 landen

Overstappen en verlengen:

Nieuwe klanten (sim-only en prepaid):

Ben je nog geen klant bij Lebara? Dan kun je gemakkelijk een nieuw sim-only abonnement afsluiten. Het maakt niet uit of je prepaid of een sim-only abonnement hebt. Je kunt een nieuw telefoonnummer aanvragen of je nummer behouden.

Verlengen:

Mensen met een Lebara sim-only kunnen eenvoudig verlengen en ook genieten van de aanbieding. 

 


 

Heeft Lebara onbeperkt internet?

Lebara biedt momenteel geen abonnementen aan met onbeperkt internet. Er is wel de keuze om te kiezen voor een abonnement met maximaal 40 GB. 40 GB in de maand is vrij veel.

Heeft Lebara 5G?

Lebara biedt niet de mogelijkheid aan voor 5G ondersteuning. Standaard heb je toegang tot het 4G netwerk. Er is ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 4G Extra Snel. Dan verdubbel je de snelheid. 

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.

Recente posts