Smartphone met abonnement

Alle smartphone fabrikanten hebben een groot aanbod aan smartphones, dit gecombineerd met het aantal providers biedt een hoop opties. Een smartphone met abonnement geeft de mogelijkheid om de beste smartphone te kiezen met een abonnement naar keuze. De combinaties zijn eindeloos, we laten de voordeligste keuze zien binnen de selectie. 

Afhankelijk van je voorkeur kun je natuurlijk kiezen voor een abonnement met onbeperkt bellen en sms'en, uiteraard kun je gaan voor kleinere bundels. Hetzelfde geldt voor het internet, onbeperkt data is een mogelijkheid, maar ook kun je gaan voor een bescheiden databundel.

Door de vele aanbieders van een smartphone met een abonnement worden er regelmatig ook kortingen gegeven. Het combineren van een smartphone met abonnement kan voordelig uitpakken. De provider kan korting geven op het toestel waardoor de toestelkosten lager uitvallen dan bij losse verkoop. Het toestel kun je in een keer kunt betalen of in termijnen. Dit betekent dat het vaak logischer is dan een losse smartphone kopen met een sim-only abonnement aangezien je een abonnement afsluiten en het toestel in een keer kunt betalen. Dit maakt het ook interessant om weleens over te stappen van provider.

Soms zijn er aanbiedingen bij losse smartphones waardoor de smartphone los goedkoper uit bent. Als er gekozen wordt voor een smartphone met abonnement dan kun je het toestel in termijnen betalen.

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)