Made by Google event 2023

Made by Google event 2023

08-09-2023 | 11:00

Google heeft al aangekondigd welke smartphones we 14 oktober 2023 mogen verwachten: de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro. Deze aankondiging volgt nauw op de voet van de succesvolle lancering van de Pixel 7 en 7 Pro in Nederland, waarmee Google zijn positie op de markt voor hoogwaardige smartphones heeft versterkt.

Ondanks dat het event niet in het teken staat van de Pixel Fold is het ook even afwachten of dit toestel ook officieel naar Nederland komt. Deze kans zit er ook in. Dit toestel is tot vandaag niet officieel verkrijgbaar in Nederland. 

Het gedeelde beeldmateriaal op de Amerikaanse Google Store biedt een eerste glimp van de nieuwe toestellen, en de verwachtingen zijn hooggespannen. Google staat bekend om zijn innovatieve camera-technologie, en de keuze voor drie cameralenzen op de Pixel 8 Pro en twee op de Pixel 8 belooft nog betere fotografische mogelijkheden.

Hoewel de specificaties nog niet volledig zijn onthuld, zijn er geruchten dat de nieuwe toestellen zullen beschikken over krachtige processors, verbeterde beeldschermen en de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. 

Naast de smartphones kunnen we ook uitkijken naar mogelijke aankondigingen van andere Google-producten, zoals slimme horloges en mogelijk andere devices.

Recente posts