KPN snelpakkers

KPN snelpakkers

21-08-2023 | 10:00

Naast de korting op populaire smartphones van onder andere Samsung en Apple, is een van de meest aantrekkelijke aspecten van KPN Snelpakkers het feit dat ze mobiele gebruikers de kans geven om altijd toegang te hebben tot de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. In de snel evoluerende wereld van mobiele apparaten komen er voortdurend nieuwe modellen en functies op de markt. Met KPN Snelpakkers kunnen gebruikers gemakkelijk hun huidige mobiele apparaat upgraden naar een state-of-the-art model zonder de volledige prijs te betalen. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van de nieuwste functies, verbeterde prestaties en betere gebruikerservaring, wat je productiviteit en plezier bij dagelijks gebruik verhoogt.

Dit is het moment dat KPN korting geeft op:

  • De Apple iPhone 14 en iPhone 14 pro 

  • Samsung Galaxy S23 en Galaxy A54

 

  • Er zijn geen aansluitkosten bij het aansluiten van een abonnement

 

De aanbiedingen lopen van 21 augustus tot en met 27 augustus 2023.

Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 is Samsung’s topmodel uit 2023. Dit toestel is razendsnel. Heeft een geweldige camera. Alles bekijk je op een hoogwaardig display. Tot 2028 ben je gegarandeerd dat het toestel veiligheidsupdates krijgt Het toestel biedt 5G ondersteuning. 

Combineer de S23 met een KPN abonnement hier

Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 is snelle midenklasse smartphone. Het toestel heeft een prima camera. Het toestel krijgt beveiligingsupdates tot 2028. Ook biedt het toestel 5G ondersteuning. 

Combineer de Galaxy A54 met een KPN abonnement

Apple iPhone 14 Pro 

De Apple iPhone 14 is het nieuwste topmodel. Het toestel heeft de snelste processor. Biedt jarenlang software ondersteuning. Ondersteund 5G. Heeft het geavanceerdste display en camera. 

Combineer de iPhone 14 Pro met KPN abonnement

Apple iPhone 14

De Apple iPhone 14 is het nieuwste topmodel. Het toestel is razendsnel. Biedt jarenlang software ondersteuning. Ondersteund 5G. Heeft een geavanceerd display en camera. 

Combineer de iPhone 14 met KPN abonnement

Recente posts