Odido Nederland lancering

Odido Nederland lancering

08-09-2023 | 08:00

Nieuwe naam van T-Mobile en Tele2

Vanaf dinsdag 5 september 2023 is Odido in Nederland. T-mobile en Tele2 verdwijnen uit het straatbeeld. Odido is een nieuwe mobiele provider die ontstaan is als een combinatie van Tele2 en T-Mobile. Deze fusie heeft geleid tot de oprichting van Odido, waardoor het bedrijf nu als een onafhankelijke entiteit in de Nederlandse telecommunicatiemarkt kan opereren, los van zijn moederbedrijf in Duitsland. De naam betekent letterlijk: niets.

Nieuwe abonnementen

Odido biedt een breed scala aan mobiele diensten, waaronder smartphones met abonnement en sim-only opties. De provider heeft verschillende pakketten samengesteld om aan de diverse behoeften van hun klanten te voldoen. Enkele belangrijke kenmerken en pakketopties van Odido zijn:

  • Odido biedt toegang tot het snelle 5G-netwerk, waarmee klanten kunnen genieten van razendsnelle internetverbindingen en verbeterde dekking.

  • Klanten kunnen kiezen uit pakketten met verschillende belopties, variërend van 120 minuten tot onbeperkt bellen. Dit stelt gebruikers in staat om een bundel te selecteren die past bij hun belgedrag.

  • De snelheid van de internetverbinding varieert afhankelijk van het gekozen pakket. Unlimited-pakketten bieden over het algemeen hogere snelheden voor klanten die intensief gebruikmaken van data.

  • Klanten hebben de mogelijkheid om hun pakket maandelijks aan te passen, zodat ze de vrijheid hebben om hun abonnement af te stemmen op hun veranderende behoeften.

  • Voor smartphones met abonnement kunnen klanten kiezen tussen een looptijd van 1 of 2 jaar, afhankelijk van hun voorkeur en budget.

  • Odido biedt opties voor termijnbetaling voor smartphones, wat klanten in staat stelt om de kosten van hun toestel over een bepaalde periode te spreiden.

  • Het lijkt erop dat Odido geen maandelijks opzegbare abonnementen aanbiedt, wat betekent dat klanten zich meestal voor een bepaalde periode aan hun abonnement verbinden.

 

Recente posts