OnePlus Nord 4 aankondiging

OnePlus Nord 4 aankondiging

07-07-2024 | 12:00

Voor de OnePlus smartphones is een tweede Nord model aangekondigd voor 2024. 16 juli 2024 wordt de nieuwste OnePlus Nord 4 verwacht tijdens hun OnePlus Summer Launch Event. Op dit moment worden ook andere producten zoals oordoppen en smartwatch en tablet verwacht. Je kunt je inschrijven voor OnePlus Summer Launch Event op de website van OnePlus waarbij je diverse prijzen kunt winnen. De prijzen zijn: OnePlus Nord 4, OnePlus Nord Buds 3 Pro, 10 € korting op OnePlus Nord Buds 3 Pro of Watch 2R x49997.

In de OnePlus Nord series is in het algemeen OnePlus Nord de bovenkant van de modellen en het zit onder de flagship modellen qua kwaliteit. OnePlus heeft namelijk een verschillend aantal modellen in deze series zoals de Lite en CE Lite. 

OnePlus communiceert op het internet over een metalen toekomst. Dit gaat vermoedelijk over het design. In het design kunnen we dus ook innovatie verwachten. Er wordt ook gecommuniceerd over metal op 9 juli, we vragen ons af wat er dan gaat gebeuren op 9 juli, aangezien 16 juli het event plaatsvindt. 

Enkele verbeterpunten die verwacht worden:

  • Snellere processor
  • Helderder display
  • Luxer design
  • Verbeterde batterij prestaties
  • Betere camera

Een korte periode geleden was de OnePlus CE4 Lite aangekondigd. Deze modellen volgen elkaar dus snel op. Er gebeurt veel in het portfolio van OnePlus. Dit jaar wordt nog een opvolger voor de OnePlus Open en OnePlus 3 Lite verwacht.

 

 

Recente posts