Samsung Galaxy S23 FE Nederland te koop

Samsung Galaxy S23 FE Nederland te koop

20-12-2023 | 17:00

Het is geweldig nieuws dat de Samsung Galaxy S23 FE nu officieel beschikbaar is in Nederland, net op tijd voor de feestdagen van 2023. In tegenstelling tot eerdere aankondigingen voor begin 2024, kun je dit toestel nu (20 december) al in de winkels vinden en direct aanschaffen.

Wat deze release extra bijzonder maakt, is dat de Samsung Galaxy S23 FE de laatste Samsung Galaxy van 2023 is. Het is een geweldige kans voor tech-liefhebbers om nog voor het einde van het jaar te genieten van de nieuwste functies en mogelijkheden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de prijzen, biedt Samsung twee varianten aan: de 128 GB-versie is beschikbaar voor € 699, terwijl de 256 GB-versie verkrijgbaar is voor € 759. 

Qua kleuropties heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een scala aan prachtige tinten, waaronder Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo en Tangerine. 

Een ander fantastisch voordeel dat bij de aankoop komt, is de mogelijkheid om gratis Galaxy Buds te ontvangen. Dit voegt een extra vleugje waarde toe aan de aankoop en maakt het aanbod nog verleidelijker.

De Samsung Galaxy S23 FE is beschikbaar bij verschillende bekende providers en retailers in Nederland. Je kunt dit innovatieve toestel vinden bij providers zoals KPN, Vodafone, Odido. Daarnaast kun je ook terecht bij populaire elektronicawinkels zoals MediaMarkt en Coolblue.
Bekijk alle opties op de S23 FE pagina.

Recente posts