Youfone Slimste Keuze Deals

Youfone Slimste Keuze Deals

09-09-2023 | 08:00

Youfone Slimste Keuze Deals 2023

Bij de Slimste Keuze Deals biedt Youfone aantrekkelijke kortingen op sim-only abonnementen. Deze aanbieding resulteert niet alleen in maandelijkse besparingen, maar ook in lagere aansluitkosten.

Een van de voordelen van een Youfone sim-only aanbieding is dat de kosten doorgaans al laag zijn, en tijdens deze aanbieding worden ze nog verder verlaagd.

Dus, als je op zoek bent naar een Youfone sim-only deal met aantrekkelijke kortingen, bekijk dan zeker de Slimste Keuze Deals!

  • De Slimste Keuze Deals-campagne is van toepassing op alle abonnementen met een looptijd van één, 12 en 24  maanden.

Nieuwe klanten kunnen genieten van de volgende kortingen op een sim-only abonnement:

Nieuwe klanten die willen aansluiten kunnen genieten van een Youfone sim-only abonnement met korting. Bekijk de voorwaarde:

  • Bij tweejarige abonnementen in combinatie met een 5 GB, 10 GB of 15 GB databundel ontvang je gedurende de eerste 12 maanden korting.
  • Bij eenjarige abonnementen in combinatie met een 5 GB, 10 GB of 15 GB databundel krijg je gedurende de eerste 6 maanden korting.
  • Na afloop van je contractduur blijven de abonnementskosten en de grootte van je databundel ongewijzigd.
  • Vanaf 10 augustus 2023 tot nader order bedragen de aansluitkosten € 0,- voor abonnementen met een looptijd van één en twee jaar, en € 9,95 voor maandabonnementen.

Bestaande Youfone klanten krijgen persoonlijk aanbieding op een sim-only abonnement

Bestaande klanten krijgen een persoonlijk aanbod. Dit is uniek, niet alle bedrijven denken aan hun huidig klantbestand door onderscheid te maken tussen nieuwe en bestaande. 

  • Als bestaande klant ontvang je een persoonlijk aanbod wanneer je je abonnement verlengt. Bezoek MyYoufone om je abonnement te vernieuwen.
  • Bij een verlenging van 2 jaar ontvangen bestaande klanten kosteloos 1GB extra, in combinatie met een 5GB, 10GB of 15GB databundel.
  • Bovendien krijgen bestaande klanten bij een verlenging van 2 jaar 6 maanden lang korting, in combinatie met een 10GB en 15GB bundel.
 

5 GB+ 200 minuten/sms voor € 4,50

Nu de eerste 12 maanden € 4,50. Na 12 maanden € 7,50. In samenwerking met een 2 jarig abonnement.

 

 

 

 

15 GB 200 minuten/sms voor € 7,50

Nu de eerste 12 maanden € 7,50. Na 12 maanden € 10. In samenwerking met een 2 jarig abonnement.

 

 

Recente posts