Belminuten en sms ugrade voor Youfone sim-only abonnementen

Belminuten en sms ugrade voor Youfone sim-only abonnementen

18-06-2023 | 00:00

Vanaf 19 juni 2023 brengt Youfone een positieve verandering aan in al zijn sim-only abonnementen door het verhogen van de beschikbare minuten en sms'jes voor zijn klanten. Dit is geweldig nieuws voor degenen die graag gebruikmaken van spraak- en tekstberichten om in contact te blijven met vrienden, familie en collega's.

De populaire 150 minuten/sms-bundels van Youfone worden verhoogd naar een royale 200 minuten/sms. Deze upgrade stelt gebruikers in staat om nog meer gesprekken te voeren en berichten te verzenden zonder zich zorgen te maken over hun tegoed. Met deze toename in de bundelwaarde biedt Youfone zijn klanten een nog betere ervaring zonder extra kosten.

Een ander  voordeel dat Youfone aanbiedt, is de tijdelijke afschaffing van aansluitkosten voor 1-jarige en 2-jarige abonnementen. Normaal gesproken bedragen deze kosten € 20 euro per sim-only abonnement. Echter, gedurende deze actieperiode hoeven klanten zich geen zorgen te maken over het betalen van deze extra kosten, wat hen een besparing oplevert bij het afsluiten van een nieuw abonnement.
Youfone staat al bekend als een van de goedkoopste sim-only aanbieders op de markt. Met deze recente upgrades en aanbiedingen versterkt Youfone zijn positie als een provider die waar voor je geld biedt. Klanten kunnen nu profiteren van zowel lage kosten met meer waarde voor het geld.

Filters
Data
Minuten
Maandbedrag
Looptijd (maanden)

Recente posts