Ben abonnement met Oppo smartphone

Het aansluiten van een Oppo smartphone met een Ben abonnement biedt een arsenaal aan mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Oppo, een merk dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment smartphones, biedt opties die variëren van betaalbaar tot high-end, waardoor er voor elk type gebruiker een geschikt toestel beschikbaar is.

Met jaarlijks een groot aantal nieuwe modellen op de markt, heeft Oppo zich gepositioneerd als een speler in zowel het lagere als het high-end segment van de smartphone-industrie. Dit biedt consumenten keuzemogelijkheden die rekening houden met zowel hun budget en technologie.

Bij het aanschaffen van een Oppo smartphone met een Ben abonnement zijn er verscheidene voordelen te overwegen. Naast het aanbieden van aantrekkelijke prijzen voor de telefoons zelf, biedt Ben ook klantvoordeel wanneer deze smartphones worden gecombineerd met andere Ben producten. 

Bij het selecteren van het juiste abonnement kunnen klanten kiezen uit verschillende bundels, waaronder de mogelijkheid om te upgraden naar een 5G tegen een bijbetaling. Deze extra snelheid is vooral gunstig voor mensen die intensief gebruik maken van data-intensieve apps, zoals streamingdiensten en online gaming. Hoewel onbeperkt internet niet wordt aangeboden, voorzien de grote bundels in ruime hoeveelheden data, terwijl onbeperkt bellen in de meeste abonnementen is opgenomen.

Wat betreft de betaalopties voor de Oppo smartphones, hebben klanten de keuze om het toestel in termijnen te betalen of direct aan te schaffen. Dit geeft klanten de flexibiliteit om een betaaloptie te kiezen die past bij hun financiële situatie en voorkeuren.

 
Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)