Ben abonnement met Xiaomi smartphone

De nieuwste Xiaomi smartphones

Met een jaarlijkse stroom van nieuwe modellen en een uitgebreid productportfolio, biedt Xiaomi keuzes voor iedereen. Met een breed scala aan modellen, variërend van premium Xiaomi (voorheen Mi) series tot de budgetvriendelijke Redmi series, biedt Xiaomi smartphones. Ben biedt een scala aan abonnementsopties die naadloos kunnen worden gecombineerd met verschillende Xiaomi modellen.

De mogelijkheden van een Xiaomi smartphone met een Ben abonnement

Met Ben 5G ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding. Hoewel er geen onbeperkt internet wordt aangeboden, zijn er grote bundels beschikbaar die ruime mogelijkheden bieden voor internetgebruik. Daarnaast biedt Ben onbeperkt bellen binnen de bundels, waardoor je altijd in contact kunt blijven met vrienden en familie. Ben biedt verschillende manieren om je nieuwe Xiaomi smartphone te betalen. Je kunt kiezen uit eenmalige betaling of betalen in termijnen. Dit kan nog weleens eens een korting opleveren. De looptijd van een Xiaomi-smartphone met een Ben-abonnement bedraagt standaard 24 maanden.

Ben biedt niet alleen geweldige abonnementsopties, maar ook extra voordelen voor hun klanten. Deze voordelen kunnen variëren van kortingen op andere Ben producten tot speciale aanbiedingen van verschillende retailers.

 
Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Sinds de zomer van 2024 is dit standaard bij alle abonnementsvormen. 

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is Xiaomi een goed merk?

Internationaal doet Xiaomi het goed op de markt door zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Xiaomi brengt in iedere prijsklasse en segment een groot aanbod aan smartphones uit. Xiaomi heeft ook partnerships met gerenommeerde merken om hoogstaande hardware te bieden. 

Waar komt Xiaomi vandaan?

Xiaomi komt uit China. Het is een fabrikant van consumenten electronica, maar treed ook daarbuiten door bijvoorbeeld ook elektrische auto's aan te bieden.

Wat valt er allemaal onder Xiaomi

Xiaomi levert smartphones met in de volgende lijnen: Xiaomi Redmi waaronder ook Xiaomi Redmi Note en Xiaomi (flagship). Het merk Poco begon als een zijtak van het Chinese merk Xiaomi, maar is inmiddels uitgegroeid tot het losstaande merk Poco. Poco concurreert met modellen uit de Xiaomi Redmi series. 

Welk besturingssysteem heeft Xiaomi?

Xiaomi werkt op het Android principe maar gebruikt zijn eigen MIUI skin die het Android interface bepaalt. In 2023 is er HyperOS aangekondigd. Dit is de opvolger van MIUI. 

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)