Ben abonnement met Xiaomi smartphone

De nieuwste Xiaomi smartphones

Met een jaarlijkse stroom van nieuwe modellen en een uitgebreid productportfolio, biedt Xiaomi keuzes voor iedereen. Met een breed scala aan modellen, variërend van premium Xiaomi (voorheen Mi) series tot de budgetvriendelijke Redmi series, biedt Xiaomi smartphones. Ben biedt een scala aan abonnementsopties die naadloos kunnen worden gecombineerd met verschillende Xiaomi modellen.

De mogelijkheden van een Xiaomi smartphone met een Ben abonnement

Met zowel 4G als de mogelijkheid voor 5G (tegen een kleine bijbetaling), ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding. Hoewel er geen onbeperkt internet wordt aangeboden, zijn er grote bundels beschikbaar die ruime mogelijkheden bieden voor internetgebruik. Daarnaast biedt Ben onbeperkt bellen binnen de bundels, waardoor je altijd in contact kunt blijven met vrienden en familie. Ben biedt verschillende manieren om je nieuwe Xiaomi smartphone te betalen. Je kunt kiezen uit eenmalige betaling of betalen in termijnen. Dit kan nog weleens eens een korting opleveren. De looptijd van een Xiaomi-smartphone met een Ben-abonnement bedraagt standaard 24 maanden.

Ben biedt niet alleen geweldige abonnementsopties, maar ook extra voordelen voor hun klanten. Deze voordelen kunnen variëren van kortingen op andere Ben producten tot speciale aanbiedingen van verschillende retailers.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag