Smartphone met Lebara abonnement

Lebara biedt verschillende abonnementen aan met telefoons voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Als je je abonnement wilt verlengen met een nieuwe telefoon, kun je bij Lebara kiezen uit verschillende opties. Het aanbod van beschikbare telefoons kan echter verschillen, afhankelijk van je locatie en beschikbaarheid.

Lebara biedt ook verschillende opties voor belminuten en contractduur, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste bij je past. Bijvoorbeeld, als je veel belt, kun je kiezen voor een abonnement met meer belminuten. Als je graag een langere contractduur wilt, bijvoorbeeld twee jaar, dan kun je kiezen voor een abonnement met een langere looptijd. Als je meer flexibiliteit wilt, kun je ook kiezen voor een kortere contractduur, zoals een maandelijks opzegbaar of een jaar.

Als je een nieuw contract wilt afsluiten bij Lebara kun je ook kiezen uit verschillende abonnementen met telefoons. Je kunt kiezen uit abonnementen met verschillende hoeveelheden belminuten en data, afhankelijk van je behoeften. Bovendien biedt Lebara ook de mogelijkheid om te kiezen voor een sim only-abonnement, waarbij je alleen een simkaart ontvangt zonder telefoon. Dit kan een goede optie zijn als je al een telefoon hebt die je wilt blijven gebruiken.

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)