T-Mobile abonnement met Xiaomi smartphone

Voor wie een Xiaomi-smartphone wil kopen met een T-Mobile-abonnement, bestaan er diverse opties. T-Mobile heeft een assortiment aan Xiaomi-modellen, waaronder zowel de Xiaomi Redmi- als Xiaomi series (voorheen Mi series). 

Binnen het scala aan keuzes bij T-Mobile kun je opteren voor verschillende abonnementen, afgestemd op diverse prijsklassen. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit uiteenlopende databundels, belopties en sms-pakketten. Of je nu gaat voor ongelimiteerde belminuten, sms'jes en data zonder limiet (T-Mobile Unlimited), of eerder voor een meer bescheiden bundel, T-Mobile heeft voor ieder wat wils. Daarbij kun je de duur van je abonnement selecteren: één of twee jaar. Bij het afsluiten van een contract kunnen klanten eveneens zonder extra kosten gebruikmaken van het 5G-netwerk. Ook is er de mogelijkheid om een eSIM te gebruiken.

Naast de telecommunicatiediensten biedt T-Mobile ook entertainment aan, waaronder toegang tot diensten als Videoland en Netflix.

Bij het kiezen van een Xiaomi-smartphone via T-Mobile kun je beslissen om het toestel maandelijks af te betalen of direct te kopen. Beide opties hebben zijn voordelen. Maandelijks worden de abonnementskosten voor de gekozen bundel in rekening gebracht.

Wonen er meer T-Mobile gebruikers op het zelfde adres dan kunnen ze gebruik maken van Klantvoordeel.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)