iPhone 13 mini 128 GB middernacht

AppleiPhone 13 mini 128 GB middernacht

Vanaf € 739,00
Aantal Gb
128 256 512

De belangrijkste details

Voordelen

  • Compact design
  • Snelle processor 
  • Stof en spatwater dicht door de IP68 certificering

De iPhone 13 mini heeft een compact display met een hoge resolutie 

Het display van de iPhone 13 mini is 5.4 inch groot. Hierdoor valt het toestel zeker onder de categorie smartphones met een klein display. Het toestel heeft 2340 x 1080 pixels. Als we dit omrekenen is het een FHD+ resolutie. Op het kleine display zie je dan ook veel detail. Standaard geeft het scherm maximaal 800 nits. Dit zorgt ervoor dat het scherm helder is. Bij het kijken van HDR content zal de piek hoger zijn, namelijk tot 1200 nits. 

Het toestel is ook voorzien van een laagje Ceramic Shield. Dit beschermt je display beschermt tegen krassen en stoten.

De iPhone 13 heeft audio-opties om uit te kiezen 

Geluid kan op verschillende manieren worden geluisterd. Je kan namelijk gebruik maken van de stereo speakers. Het geluid komt dan van links en recht. Fijn voor tijdens het kijken van een film of spelen van een game. Audio streamen kan natuurlijk ook via bluetooth of wifi.  Bekabeld muziek luisteren via de Lightning poort. Heb je een tradionele 3.5mm jack hoofdtelefoon gebruik dan het verloopstukje.

Een iPhone Mini 13, de zwaarste prestaties

Ondanks dat de de iPhone 13 mini klein is kan het toch alle taken aan. Dit dankzij de krachtige A15 Bionic-chip. Deze processor is goed om de zwaarste taken uit te voeren. Van zware games tot zware berekeningen. Bij normaal gebruik zal de telefoon snel blijven reageren. 

De iPhone 13 mini levert hoge fotokwaliteit

Het toestel heeft in totaal 3 cameralenzen. Op de voorkant een lens voor de selfies. Op de achterkant een groothoek- en ultragroothoeklens. De lenzen op de achterkant zijn ideaal voor standaard foto’s overdag en in de nacht, maar ook voor het fotograferen van landschappen. 

Het toestel heeft 2x optische zoom, waarmee je kan inzoomen zodat je geen kwaliteitsverlies hebt. Daarnaast is er 5x digitale zoom. Er is ook een stabilizator (OIS) aanwezig om wazig foto’s te voorkomen.

Beveilig de iPhone 13 mini met Face ID en een pincode

Op twee manieren kan het toestel beveiligd worden. Een manier is uiteraard de smartphone ontgrendelen met een pincode. Je kan ook het toestel ontgrendelen met je gezicht door middel van Face ID. 

De iPhone 13 mini is stof en vocht bestendigd

In elke ruimte kan je wat instoppen. Zo kan het zijn dat er stof en water bij een toestel kan komen. Gelukkig kan de iPhone 13 mini kan redelijk wat buiten de deur houden. Het toestel heeft een IP68 certificering. 30 minuten lang kan het toestel 6m diep onderwater blijven. Waarom is dit handig? 

In een korte periode is de batterij voor 50% opgeladen

De batterij kan bekabeld of draadloos opgeladen worden. Bedraad wordt het toestel opgeladen met een lightning kabel. Dit gaat met maximaal 20 watt. Binnen 30 minuten is het toestel 50% opgeladen. Draadloos wordt het toestel opgeladen met 15 watt.

Release datum Nederland en iPhone 13 mini kleuren

De iPhone 13 mini is verkrijgbaar in Nederland vanaf 24 september 2021. Kies uit 128 GB, 256 GB of 512 GB. Kies een volgende kleuren blauw, middernacht, PRODUCT RED, roze, sterrenlicht of groen.