iPhone 13 Pro 128 GB grafiet

AppleiPhone 13 Pro 128 GB grafiet

Vanaf € 1.179,00
Aantal Gb
128 256 512 1000

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G ondersteuning
  • Hoge verversingssnelheid
  • Draadloos en bedraad opladen

De iPhone 13 Pro heeft een hoge display resolutie en verversingssnelheid in een handzaam formaat

Het display van de iPhone 13 Pro is 6.1 inch groot. Hierdoor valt het toestel zeker onder de categorie smartphones met een relatief klein display. 

Het toestel heeft 2532 x 1170 pixels. Als we dit omrekenen is het een FHD+ resolutie. Op het kleine display zie je dan ook veel detail. Standaard geeft het scherm maximaal 1000 nits. Dit zorgt ervoor dat het scherm helder is. Bij het kijken van HDR content zal de piek hoger zijn, namelijk tot 1200 nits. Tijdens het scrollen, gamen of films kijken zullen de beelden vloeiender bewegen dan dat je standaard gewend bent bij een iPhone. Dit model heeft namelijk een 120 Hz ProMotion display. Twee keer zo vaak ververst het display per seconde.

Het toestel is ook voorzien van een laagje Ceramic Shield. Dit beschermt je display beschermt tegen krassen en stoten.

De iPhone 13 Pro is voorzien van diverse audio mogelijkheden

Geluid kan op verschillende manieren worden geluisterd. Je kan namelijk gebruik maken van de stereo speakers, streamen via bluetooth of wifi of bekabeld muziek luisteren via de lightning poort. 

De hoogste prestaties, maar de iPhone 13 Pro is ook prima voor dagelijks gebruik

De iPhone 13 Pro wordt aangedreven door de high-end A15 Bionic-chip. Deze processor is goed om de zwaarste taken uit te voeren. Bij normaal gebruik zal het toestel snel aanvoelen. Dit zal voor de lange termijn fijn zijn.

Hoge camerakwaliteit, en inzoomen zonder kwaliteitsverlies met de iPhone 13 Pro

Het toestel heeft in totaal 3 cameralenzen en een LIDAR-scanner. Op de voorkant een lens voor de selfies. Op de achterkant een groothoek-, telezoom en ultragroothoeklens. De lidar camera ondersteunt de andere lenzen om nog mooiere foto’s te maken. De lenzen op de achterkant zijn ideaal voor standaard hoge kwaliteit foto’s overdag en in de nacht, maar ook voor het fotograferen van landschappen. Met de telezoomlens kan je 6x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De digitale zoom is goed voor 15x. Er is ook een stabilizator (OIS) aanwezig om wazig foto’s te voorkomen. 

Ook is er een macrofunctie aanwezig op de smartphone. Hiermee kan je kleine objecten fotograferen.

Filmen kan in 4k resolutie. Er is ook een optie om te filmen in ProRes. In ProRes 4K filmen gaat alleen bij de modellen met 256 GB of hoger. 128 GB modellen kunnen in ProRes opnemen met 1080P.

Beveilig de iPhone 13 Pro op twee verschillende manieren

Op twee manieren kan het toestel beveiligd worden. Een manier is uiteraard de smartphone ontgrendelen met een pincode. Je kan ook het toestel ontgrendelen met je gezicht door middel van Face ID. 

Zorg ervoor dat ook de binnenkant van de iPhone 13 Pro beschermd blijft

Om ervoor te zorgen dat de hardware blijft functioneren is het handig om het toestel te beschermen van buitenaf. De iPhone 13 Pro heeft een IP68 certificering. 30 minuten lang kan het toestel 6m diep onderwater blijven. De feature zorgt ervoor dat in het dagelijks leven de smartphone bestendigd is tegen een regenbui, maar ook stof in je tas of zak. Op deze manier gaat het toestel langer mee.

Draadloos en bekabeld opladen met de iPhone 13 Pro

De batterij kan bekabeld of draadloos opgeladen worden. Bedraad wordt het toestel opgeladen met een lightning kabel. Dit gaat met maximaal 20 watt. 50% van de batterij is opgeladen in 30 minuten tijd. Draadloos wordt het toestel opgeladen met 15 watt.

iPhone 13 Pro release date Nederland

De iPhone 13 Pro is te koop in Nederland vanaf 24 september 2021. Kies uit 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB. Kies een volgende kleuren Sierra Blue, zilver, grafiet, goud en groen.