iPhone 13 128 GB middernacht

AppleiPhone 13 128 GB middernacht

Vanaf € 859,00
Aantal Gb
128 256 512

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelle hardware
  • Stof- en spatwaterdicht

De iPhone iPhone 13 heeft een hoge resolutie, maar handzaam met het 6.1 inch display

In de iPhone 13 series is de iPhone 13 de ideale middenweg. Niet het kleinst maar zeker niet het grootst als het gaat om formaat. Het display van de iPhone 13 is 6.1 inch groot. Voor een smartphone is het scherm relatief klein. 

Het toestel heeft 2532 x 1170 pixels. Als we dit omrekenen is het een FHD+ resolutie. Op het kleine display zie je dan ook veel detail. Standaard geeft het scherm maximaal 800 nits. Dit zorgt ervoor dat het scherm helder is. Bij het kijken van HDR content zal de piek hoger zijn, namelijk tot 1200 nits. 

Het toestel is ook voorzien van een laagje Ceramic Shield. Dit beschermt je display beschermt tegen krassen en stoten.

De audio output mogelijkheden van de iPhone 13 zijn divers

Audio kan op verschillende manieren worden geluisterd. Je kan namelijk gebruik maken van de stereo speakers, streamen via bluetooth of wifi of bekabeld muziek luisteren via de lightning poort. 

Overwin de zwaarste taken met de high-end a15 chip

De iPhone 13 wordt aangedreven door de krachtige A15 Bionic-chip. Deze processor is goed om de zwaarste taken uit te voeren. Van zware games tot zware berekeningen. Bij regulier gebruik voelt het toestel snel aan. Nu maar ook voor de lange termijn is dit een handige feature. 

Selfies en het fotograferen van landschappen met de iPhone 13

Het toestel heeft in totaal 3 cameralenzen. Op de voorkant een lens voor de selfies. Op de achterkant een groothoek- en ultragroothoeklens. De lenzen op de achterkant zijn ideaal voor standaard foto’s overdag en in de nacht, maar ook voor het fotograferen van landschappen. 

Het toestel heeft 2x optische zoom, waarmee je kan inzoomen zodat je geen kwaliteitsverlies hebt. Daarnaast is er 5x digitale zoom. Er is ook een optische stabilisator (OIS) aanwezig om wazig foto’s te voorkomen.

Gebruik je gezicht om de iPhone 13 te ontgrendelen of een pincode

Op twee manieren kan het toestel beveiligd worden. Een manier is uiteraard de smartphone ontgrendelen met een pincode. Je kunt ook het toestel ontgrendelen met je gezicht met Face ID. 

Met de iPhone 13 houdt je invloeden van buitenaf buiten

Het toestel kan redelijk wat buiten de deur houden. Het toestel heeft een IP68 certificering. 30 minuten lang kan het toestel 6m diep onderwater blijven. Dit zorgt ervoor dat er geen stof binnendringt en in het slechtste geval zal het ook water buiten het toestel houden. 

De iPhone 13 bekabeld opladen via een Lightnight kabel. Draadloos opladen zonder een kabel erin te steken

De batterij kan bekabeld of draadloos opgeladen worden. Bedraad wordt het toestel opgeladen met een Lightning kabel. Dit gaat met maximaal 20 watt. Binnen 30 minuten is het toestel 50% opgeladen. Draadloos wordt het toestel opgeladen met 15 watt.

Nederlandse iPhone 13 release

De iPhone 13 is te koop in Nederland vanaf 24 september 2021. Kies een volgende kleuren blauw, middernacht, PRODUCT RED, roze, sterrenlicht of groen. Kies uit 128 GB, 256 GB of 512 GB.