iPhone 15 Plus 128 GB Zwart

AppleiPhone 15 Plus 128 GB Zwart

Vanaf € 1.129,00
Aantal Gb
128 256 512

Omschrijving

Voordelen

  • Hoge snelheid
  • Groot display
  • Geavanceerde camera
  • Design

Ontdek het design van de iPhone 15 Plus

Dynamic Island: een innovatieve ervaring

De iPhone 15 Plus introduceert Dynamic Island, waardoor je een unieke ervaring beleeft. Dit eiland op je display laat je alle actualiteiten zien.

Ergonomisch design voor uiterst comfort

Dit geavanceerde toestel is ontworpen met afgeronde zijkanten, wat niet alleen een esthetische touch geeft, maar ligt ook beter in de hand.

Duurzaam en milieubewust

De iPhone 15 Plus is gemaakt van hoogwaardig gerecycled aluminium en beschermd met Ceramic Shield voor extra stevigheid, met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Bestand tegen elementen

Met zijn IP68-certificering is de iPhone 15 Plus bestand tegen water en stof, waardoor je zorgeloos kunt gebruiken, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Kleuropties die bij jou passen

Personaliseer je iPhone 15 Plus met een reeks verfijnde kleuren, waaronder zwart, blauw, groen, geel en roze.

Ervaar de kracht van de iPhone 15 Plus

A16 Bionic chip: snelheid en efficiency

De iPhone 15 Plus wordt aangedreven door de krachtige A16 Bionic chip, waardoor soepele multitasking, gaming en topprestaties mogelijk zijn.

Ruime interne opslag

Kies uit verschillende interne opslagopties. Je hebt de keuze uit: 128 GB, 256 GB en 512 GB.

Snelle gegevensoverdracht met USB-C

Met USB-C profiteer je van snelle gegevensoverdracht en moeiteloos opladen, waardoor je altijd verbonden blijft.

5G-ready: supersnelle connectiviteit

De iPhone 15 Plus ondersteunt 5G-netwerken, waardoor je kunt genieten van razendsnelle downloads en een naadloze online ervaring.

Flexibele connectiviteit met eSIM

Dankzij eSIM-functionaliteit en ondersteuning voor zowel reguliere simkaarten als eSIMs ben je altijd flexibel en bereikbaar.

Fotografie evolueert met de iPhone 15 Plus

48-MP hoofdcamera voor verbluffende foto's

Met een 48-MP hoofdcamera leg je zelfs bij weinig licht gedetailleerde en scherpe foto's vast.

Ultragroothoek met optische zoom

De 12-MP ultragroothoekcamera biedt 2x optische zoom, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder kwaliteitsverlies.

Beeldstabilisatie voor professionele resultaten

Optische beeldstabilisatie garandeert scherpere foto's en stabielere video's, ongeacht bewegingen of inzoomen.

Langdurig gebruik met de iPhone 15 Plus

Krachtige batterijcapaciteit

De royale batterijcapaciteit van de iPhone 15 Plus zorgt ervoor dat je de hele dag kunt vertrouwen op je toestel, zelfs bij intensief gebruik.

Snel opladen en draadloos gemak

Met ondersteuning voor snelladen en draadloos opladen met Magsafe-technologie, blijf je altijd in de actie zonder gedoe met kabels.

Verbluffend Display van de iPhone 15 Plus

Super Retina XDR‑display

De iPhone 15 Plus is uitgerust met een indrukwekkend Super Retina XDR‑display, dat zorgt voor een verbluffende visuele ervaring.

Groot en meeslepend

Met een royale 6.7‑inch OLED‑display biedt de iPhone 15 Plus voldoende ruimte om van content te genieten, terwijl het toch comfortabel in je hand past.

Haarscherpe resolutie

Het display heeft een resolutie van 2796 x 1290 pixels bij 460 ppi, wat resulteert in haarscherpe en gedetailleerde beelden. Dit gaat verder dan Full HD (FHD) en levert een indrukwekkende kijkervaring.

Levendige OLED-technologie

Het OLED-type display van de iPhone 15 Plus zorgt voor levendige kleuren, diepe zwarttinten en uitstekend contrast, wat bijdraagt aan een meeslepende kijkervaring.

Vloeiende bewegingen

Met een standaard vernieuwingsfrequentie van 60 Hz biedt het display vloeiende bewegingen en responsieve aanrakingen, wat voldoet aan de hoge normen die we van Apple gewend zijn. 

HDR-display

De iPhone 15 Plus beschikt over een HDR-display, waardoor je kunt genieten van levendige kleuren en een hoog contrast bij het bekijken van HDR-content.

Indrukwekkende helderheid

Het display kan een indrukwekkende maximale helderheid van 1000 nits bereiken, waardoor je zelfs in fel licht uitstekend zicht hebt. Voor HDR-content kan het scherm zelfs een piekhelderheid van 1600 nits bereiken, waardoor details in hooglichten en schaduwen tot hun recht komen. In fel zonlicht bereikt dit zelfs de 2000 nits.