iPhone SE 2022 64 GB Zwart

AppleiPhone SE 2022 64 GB Zwart

Vanaf € 535,00
Kleur
Zwart Rood Wit
Aantal Gb
64 128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Klein formaat
  • Snelle processor
  • IP67 gecertificeerd

Bespreekbare punten

  • De smartphone is basic

Dit is de derde versie van de iPhone SE series. Het toestel heeft essentiële features voor een snelle smartphones.

iPhone SE: Krachtige prestaties en hoge netwerksnelheden 

De iPhone SE 2022 levert krachtige prestaties. De iPhone SE wordt aangedreven door de high-end A15 Bionic chip. Zware games, apps en andere data wordt makkelijk geladen. Deze iPhone SE 2022 is ook de eerste 5G SE versie met 5G ondersteuning. Naast een snelle processor ben je dus ook toekomstbestendig met hoge snelheden op het netwerk. 

iPhone SE heeft 64, 128 of 256 GB opslag

Als gebruiker kun je kiezen uit diverse opslagcapaciteiten. Je kunt kiezen uit de 64, 128 en 256 GB variant. 

Ontgrendel de iPhone SE met je vinger

Het toestel is voorzien van een fysieke homeknop, de Touch ID. Deze knop zit aan de voorkant van het scherm. Met deze knop kun je ook de iPhone ontgrendelen met je vingerafdruk. Een andere manier om de iPhone te ontgrendelen is met een pincode. 

De iPhone SE heeft een klein display en stereo speakers

Het scherm is 4.7 inch groot. Dit toestel heeft zeker een van de kleinste schermen op de markt. Het toestel heeft een kleurrijk HD Retina display. De resolutie is prima voor de standaard taken.

Ook zijn er stereo speakers aanwezig. Dit zorgt voor ruimtelijk geluid. Ideaal voor tijdens het gamen, film kijken of muziek luisteren. 

De iPhone SE heeft sterk glas en is spatwaterdicht

Het toestel is voorzien van sterk glas aan de achterkant. Daarnaast is het toestel is IP67 gecertificeerd. Het toestel is stof- en spatwaterdicht. 1.5m diep voor 30 minuten lang kan het toestel onder water. 

De iPhone SE kan digitaal zoomen en heeft optische stabilisatie

Twee camera’s zijn er aanwezig, een op de voorkant een op de achterkant. De achtercamera kun je 5x digitaal mee zoomen. Ook kun je ermee filmen met 4K resolutie. Tijdens het filmen is er tot 3x digitale zoom. Het toestel is voorzien van een OIS om wazige beelden te voorkomen. 

De iPhone SE lancering is op 18 maart 2022

Het toestel wordt geleverd met iOS 15. Vanaf 18 maart 2022 is het toestel beschikbaar. Kies uit de kleuren: middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED.