G11 32 GB Charcoal

NokiaG11 32 GB Charcoal

Vanaf € 121,00
Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
32

De belangrijkste details

Voordelen

  • FM radio
  • Snelladen
  • 90 Hz display

Bespreekbare punten

  • 32 GB intern geheugen is echt minimaal. Er is ook een optie om extern geheugen te plaatsen. 

Noodzakelijke prestaties en updates tot en met Android 13 

De G11 is een instapmodel smartphone van Nokia. Deze smartphone is goed voor basisgebruik. De Unisoc T606 processor is prima voor simpele taken zoals bellen, internetten, WhatsApp, mail etc. Er zijn twee versies van de G11. Het toestel heeft 32 GB. Er is de mogelijkheid om het toestel uit te breiden met een geheugenkaart van 512 GB.

Het toestel kan uitsluitend op het 4G netwerk. Bij de lancering wordt het toestel standaard met Android 11 geleverd. Het toestel wordt voorzien van 2 Android updates je bent hierdoor gegarandeerd naar een Android 12 en Android 13 update. Daarnaast zijn er vanaf de lancering 3 jaar lang maandelijks beveiligingsupdates. 

Een grote batterij en de optie om snel te laden

De batterijcapaciteit is 5050 mAh. Er is een mogelijk om de batterij snel op te laden. Dit kan met een 18W USB-C oplader. De oplader en kabel worden geleverd in de doos. 

Beveiligen is een optie

Ontgrendel het toestel met je gezicht. Gebruik de aan en uit knop aan de zijkant om het toestel te ontgrendelen met je vingerprint. Of ontgrendel het toestel met een pincode. 

Video en audio mogelijkheden

6.5 groot is het display. De resolutie is HD+. Deze resolutie is prima voor standaard gebruik zoals het bellen en een afbeelding bekijken en simpel spelletje spelen. Anderhalf keer zo vaak ververst het display dan een normaal display. Het voordeel van een 90 Hz display is fijner oogt als er beelden op het scherm zijn die snel bewegen. 

Het toestel is ook voorzien van een 3.5mm jack om een bedrade hoofdtelefoon aan te sluiten. Het aansluiten is ook vereist wanneer je FM-radio wilt luisteren. 

Kleuren en releasedatum 

De G11 is te koop in Nederland vanaf 18 februari 2022. Kies uit de kleuren Charcoal en Ice.