Find X5 256 GB Black

OppoFind X5 256 GB Black

Vanaf € 498,00
Kleur
Zwart Wit
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelle processor
  • Opladen gaat snel
  • Snel verversend display

Hoge snelheid om op te laden, hoge prestaties voor berekeningen

De Find X5 is het middelste toestel uit Find X series. Aangedreven door de high-end processor Snapdragon 888. Het toestel heeft 256 intern geheugen. Met de 8 GB werkgeheugen kun je het Android besturingssysteem en alle data snel laden.

Het toestel is in 34 minuten volledig opgeladen dankzij de 80W SUPERVOOC. Draadloos opladen kan met de 30W AIRVOOC. Daarnaast kan je andere devices opladen met de 10W omgekeerd draadloos opladen. De batterijcapaciteit is 4800 mAh. 

Hoogwaardig display 

Genoeg detail is er te zien om het display. De resolutie is FHD+. Tot 120 keer per seconde ververst het display maximaal. Het display is 6.55 inch groot. Daarnaast is het display van Oppo Find X 5 voorzien van een laag Gorilla Glass Victus om krassen en barsten te voorkomen.

De focus ligt op kleur 

Om kleuren natuurlijker en nauwkeuriger weer te geven is Oppo de samenwerking met Hasselblad aangegaan. In het toestel vinden we ook de NPU MariSilicon. Deze chip maakt het mogelijk om ook in de nacht beelden vast te leggen. Een hoofd hoofd-, tele- en een ultrawide camera vinden we op de achterkant van het toestel. Jouw beelden zullen schokbestendig zijn dankzij de OIS. Daarnaast biedt het toestel ook de mogelijkheid om te zoomen. Met 5x hybride optische zoom schiet je scherpe foto’s. Daarnaast kan je tot 20x zoomen met een digitale zoom. Filmen kan in 4K met 60 frames per seconde. 

De lancering

Kies uit de kleuren White of  Black. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 12. Het toestel is beschikbaar vanaf 11 maart 2021.