Galaxy A04s 32 GB Black

SamsungGalaxy A04s 32 GB Black

Vanaf € 141,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
32

De belangrijkste details

Voordelen

  • Groot display
  • Snelladen met 15 W
  • Vier jaar beveiligingsupdates

Bespreekbare punten

  • 32 GB is weinig, je kunt het geheugen uitbreiden

A04s prestaties, beveiligingsupdate en andere hardware informatie

De Galaxy A04s is een gunstig geprijsde smartphone van Samsung. Aangedreven door Samsungs eigen Exynos 850 processor. De Exynos 850 processor is goed voor lichtere taken. Denk aan: internetten, whatsapp, bellen, mailen etc. Uiteraard kun je ook een filmpje en een spelletje spelen. De Galaxy A04s wordt geleverd met 32 GB intern geheugen, dit is niet veel. Gelukkig kun je het intern geheugen uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. De A04s is een dual-sim toestel waar je twee simkaarten tegelijkertijd met een geheugenkaart kunt gebruiken. De Galaxy A04s ondersteund helaas geen 5G. Wel kun je gebruik maken van 2G, 3G en 4G. Bij lancering draait het toestel op Android 12, daarnaast krijg je 4 jaar beveiligingsupdates. Tot 2026 kun je het toestel veilig houden. Op zich kun je het toestel gebruiken voor de langere termijn. Er is NFC chip aanwezig om contactloos te kunnen betalen. 

Camera eiland met drie lenzen en 10x zoom

Op de achtercamera van het toestel zit een groothoek, diepte en macrocamera. Hiermee maak je standaard foto’s, maar ook scherpe foto’s van kleine onderwerpen zoals een postzegel, daarnaast kun je ook portretfoto’s maken. Je kunt digitaal zoomen tot 10x. Filmen kan in een FHD+ resolutie met 30 fps. Op de voorkant zit uiteraard een selfiecamera.

De Galaxy A40s heeft verschillende vormen van beveiliging

Je hebt een aantal mogelijkheden om de A40s veilig te houden. Het toestel kun je ontgrendelen met een gezichtsscanner. Op de zijkant van het toestel zit de aan-/uit knop. Hierin zit de vingeprintscanner verwerkt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van jouw unieke pincode. 

Batterij snelladen

De batterijcapaciteit is 5000 mAh, een flinke batterij. Er is een mogelijkheid om snel te laden, dit kan met 15W. De oplader zit niet meer in de doos. Het is aanbevolen om een oplader te nemen die kan snelladen anders duurt het opladen vrij lang.  

Galaxy A04s display en audio

Voor de productie van de Galaxy A04s is gekozen voor een 6.5 inch display. Het display type is LCD. De resolutie is HD+, dit is prima voor simpele taken, het kijken van een filmpje en spelen van een spelletje etc. De beelden worden vaker ververst dan op een standaard 60 Hz display. Met 90 Hz oogt alles iets fijner. 

Er is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. Er zijn geen stereo speakers, wel kun je genieten van Dolby Atmos geluid.

Galaxy A04s release 

Vanaf 22 september 2022 is het toestel te koop in Nederland. Kies uit de Black.