Galaxy A13 64 GB Black

SamsungGalaxy A13 64 GB Black

Vanaf € 189,00
Kleur
Zwart Blauw
Aantal Gb
64 128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Grote batterij
  • Groot display
  • 90 Hz display

Prestaties, interne en externe opslag

De Samsung A13 is geschikt voor de nodige taken. Denk aan bellen, appen, mailen, internetten, een filmpje kijken, lichte spelletjes spelen etc. De prestaties komen van de Exynos 850 processor. Dit is Samsung’s eigen processor. Met 4 GB ram zorg je ervoor dat het Android besturingssysteem, games en andere data snel ingeladen kan worden. De A13 heeft een 64 en een 128 GB variant. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. 

Een groot LCD display dat snel ververst

Het display is 6.6 inch groot. 6.6 inch is aan de grotere kant voor een smartphone display. De resolutie is FHD+. Dit is een hoge resolutie. Prima voor algemeen gebruik maar ook voor het gamen en video’s kijken. Tot 90 keer per seconde ververst het beeld. Het 90 Hz display komt tot zijn recht tijdens het scrollen maar ook gamen en video’s kijken. Het type display dat is gebruikt in de Galaxy A13 is TFT LCD. 

Een grote batterij met de optie om snel op te laden

De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Dit is aan de grotere kant. De batterij laadt je op met een USB-C snellader van 15W. In een korte periode heb je weer een percentage batterij.

Vijf camera’s om te fotograferen vanuit iedere hoek

Vijf camera’s vinden we in totaal op het toestel. Een selfiecamera op de voorkant. Op de voorkant vinden we een hoofd-, ultragroothoek, macro en dieptelens. 

Lancering, kleuren en Android versie

Standaard wordt het toestel gelanceerd met Android 12. Kies uit de kleuren Black en Blue. Je kunt met dit toestel bellen op het 4G netwerk. 25 maart 2022 ligt het toestel in de winkel.