Galaxy A14 4G 64 GB Black

SamsungGalaxy A14 4G 64 GB Black

Vanaf € 158,00
Aantal Gb
64 128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Prijs
  • FHD+ display
  • Android updates

Bespreekbare punten

Galaxy A14 4G: prestaties

De Samsung Galaxy A14 4G variant is een gunstig geprijsde smartphone met een middenklasse processor. Het toestel wordt geleverd met de MediaTek Helio G80 processor, dit is een bekende processor op de markt. Dit toestel ondersteund alleen maar 4G. Er is ook een 5G variant. Als het gaat om intern geheugen kun je kiezen uit een 64 of 128 GB variant. Het toestel biedt dan ook de mogelijkheid om het intern geheugen uit te breiden. Wil je gebruik maken van een geheugenkaart dan kun je tegelijkertijd gebruiken met twee simkaarten. 

De Galaxy A14 4G wordt geleverd met Android 13. Het toestel kun je updaten naar Android 14 en 15. Tot 2027 zal het toestel minimaal geüpdatet worden. 

Galaxy A14 4G: display

Het grote schermformaat van 6.6 inch biedt een aanzienlijk kijkoppervlak, waardoor het ideaal is voor activiteiten zoals het bekijken van video's en het spelen van games. Hoewel de standaard vernieuwingsfrequentie van 60 Hz niet de hoogste is die momenteel beschikbaar is, zorgt het nog steeds voor een prima beeldweergave. De FHD+ resolutie levert een scherpe en gedetailleerde beeldkwaliteit, waardoor het ideaal is voor het bekijken van inhoud met hoge resolutie.

Galaxy A14 4G: batterij 

Met een batterijcapaciteit van 5000 mAh biedt de Samsung Galaxy A14 een goede batterijduur, waardoor je langdurig van je telefoon kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over opladen. Bovendien is er de mogelijkheid tot snelladen met 15 W, waardoor je de batterij snel kunt opladen wanneer deze leeg is. Om van deze functie te profiteren, is een 15 W snellader vereist.

Galaxy A14 4G: camera

De camera is voorzien van een 50 megapixel hoofdcamera, 2 megapixel macrocamera en 5 megapixel ultragroothoekcamera. Met deze drie lenzen kun je creatief aan de slag van het vastleggen van personen tot kleine objecten. Op de voorkant zit een 13 megapixel selfiecamera. Video opnemen kan in een FHD+ resolutie, dit kan je ook in dezelfde resolutie terugzien op het 6.6 inch display. Tot 10x kan er gezoomd worden met de camera.