Galaxy A14 5G 64 GB Black

SamsungGalaxy A14 5G 64 GB Black

Vanaf € 219,00
Aantal Gb
64 128

Omschrijving

Voordelen

  • 5G
  • 90 Hz display
  • Android updates
 

Let op, er is ook een A14 4G versie.

Galaxy A14 5G: prestaties

De Samsung Galaxy A14 5G is een smartphone die ideaal is voor budgetbewuste kopers die op zoek zijn naar een toestel met middenklasse specificaties. Met zijn krachtige MediaTek Dimensity 700 processor heb je toegang tot zowel het 4G- als 5G-netwerk, waardoor je altijd verbonden blijft, waar je ook bent. Het apparaat is verkrijgbaar in twee varianten, met 64 of 128 GB intern geheugen, en biedt de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. Als je wilt, kun je zelfs tegelijkertijd gebruik maken van een geheugenkaart en twee simkaarten.

Wat betreft software, wordt de Galaxy A14 5G geleverd met het Android 13 besturingssysteem. Gelukkig kun je gemakkelijk updaten naar Android 14 en 15 voor de nieuwste functies en prestatieverbeteringen. Samsung belooft minimaal updates tot 2027, zodat je lang van je toestel kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over verouderde software.

Galaxy A14 5G: display

De Samsung Galaxy A14 5G beschikt over een royaal schermformaat van 6.6 inch, wat zorgt voor een aanzienlijk kijkoppervlak en het perfect maakt voor activiteiten zoals het bekijken van video's en het spelen van games. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz, wat hoger is dan de standaardwaarde, voor een nog vloeiender beeld.

Galaxy A14: camera

De camera is voorzien van een 50 megapixel hoofdcamera, 2 megapixel macrocamera en 5 megapixel ultragroothoekcamera. Met deze drie lenzen kun je creatief aan de slag van het vastleggen van personen tot kleine objecten. Op de voorkant zit een 13 megapixel selfiecamera. Video opnemen kan in een FHD+ resolutie, dit kan je ook in dezelfde resolutie terugzien op het 6.6 inch display. Tot 10x kan er gezoomd worden met de camera.

Galaxy A14 5G: batterij

De Samsung Galaxy A14 5G laat je niet in de steek dankzij zijn krachtige 5000 mAh batterij. Je kunt nu ook snel opladen met 15 W. Dit is het minimale voor snelladen, in no time ben je weer volledig opgeladen en kun je verder gaan waar je gebleven was.  Uiteraard heb je wel een 15 W snellader nodig om van deze functie te kunnen profiteren.

Galaxy A14 5G: camera

De Samsung Galaxy A14 5G beschikt over een camerasysteem met maar liefst drie cameralenzen op de achterkant. De 50 megapixel groothoeklens legt moeiteloos de mooiste momenten vast, terwijl de 2 megapixel macro- en dieptelens zorgen voor een nog creatievere fotografie-ervaring. Of je nu een portret wilt maken of een close-up van een klein detail, met deze cameralenzen kan het allemaal. De voorkant van de camera is voorzien van een 13 megapixel selfiecamera.

Daarnaast kun je met de Galaxy A14 5G in Full HD kwaliteit filmen met een framerate van 30 fps, zodat je elk moment tot in de kleinste details kunt vastleggen. Of je nu een belangrijke gebeurtenis wilt vastleggen of gewoon wat leuke herinneringen wilt maken, de camera van de Samsung Galaxy A14 5G biedt je de perfecte tools om dit te doen.

Vanaf 15 maart 2023 is het toestel te koop