Galaxy A54 5G 128 GB Awesome Black

SamsungGalaxy A54 5G 128 GB Awesome Black

Vanaf € 468,99
Aantal Gb
128 256

Omschrijving

Voordelen

 

  • Android updatebeleid
  • Snelle middenklasse processor

Galaxy A54: prestaties

Een van de belangrijkste kenmerken van de Galaxy A54 is de processor: de Exynos 1380. Deze processor biedt een uitstekende prestatie en energie-efficiëntie, waardoor de telefoon soepel kan werken. Dit is een snelle middeklasse processor, simpel gezegd het zit tussen de standaard middeklasse in en de Galaxy S modellen. De Galaxy A54 is beschikbaar in twee opslagconfiguraties: 128 GB intern opslaggeheugen met 6 GB RAM en 256 GB intern opslaggeheugen met 8 GB RAM. Dit biedt voldoende ruimte voor het opslaan van apps, foto's, video's en andere gegevens, en de hoeveelheid RAM-geheugen zorgt ervoor dat de telefoon snel en responsief blijft. Een ander hoogtepunt van de Galaxy A54 is de connectiviteit. Deze telefoon ondersteunt 5G-verbindingen, wat betekent dat je kunt genieten van ultrasnelle downloadsnelheden en betere netwerkdekking. De Wi-Fi 6-ondersteuning zorgt voor een betere wifi-prestaties. De Galaxy A54 heeft ook een on-screen vingerafdrukscanner die snel en gemakkelijk te gebruiken is. De telefoon heeft ook een IP67-classificatie voor water- en stofbestendigheid, wat betekent dat hij bestand is tegen onderdompeling in water tot een diepte van maximaal 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Een ander pluspunt van de Galaxy A54 is dat deze telefoon een hybride SIM-kaartsleuf heeft. Dit betekent dat je kunt kiezen tussen een tweede SIM-kaart of een MicroSD-kaart om de opslagruimte uit te breiden tot 1 TB. Ook kun je gebruik maken van een eSIM. Ten slotte is de Galaxy A54 toekomstbestendig, omdat Samsung heeft beloofd om de telefoon tot vier generaties van het besturingssysteem te upgraden, wat betekent dat hij altijd up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsfuncties. Ook krijgt de telefoon gedurende vijf jaar beveiligingsupdates, dit is dus tot 2028.

Galaxy A54: camera

De camera van de Samsung Galaxy A54 is een belangrijke functie van deze smartphone, met meerdere lenzen en functies om je te helpen bij het vastleggen van geweldige foto's en video's. Aan de voorkant van de telefoon is een 32 megapixel selfiecamera, die zorgt voor haarscherpe foto's van hoge kwaliteit en video-opnamen in Full HD resolutie. Deze camera heeft een f/2.2 diafragma, wat betekent dat het goed presteert in omgevingen met weinig licht, en het ondersteunt ook gezichtsherkenning voor veilig ontgrendelen van de telefoon. Aan de achterkant van de Galaxy A54 bevinden zich drie camera's, inclusief een hoofdcamera van 50 megapixel, een ultragroothoekcamera van 12 megapixel en een macrolens van 5 megapixel. De hoofdcamera heeft een f/1.8 diafragma, optische beeldstabilisatie (OIS). Dit betekent dat de camera in staat is om zeer gedetailleerde foto's van hoge kwaliteit vast te leggen, zelfs bij weinig licht. De ultragroothoekcamera van 12 megapixel is ideaal is voor het vastleggen van landschappen en architectuur. De macrolens van 5 MP is ontworpen om objecten van dicht bij scherp te stellen. De achterste camera's ondersteunen ook UHD 4K-video-opnamen met 30 frames per seconde.

Galaxy A54: batterij:

De Samsung Galaxy A54 heeft een batterijcapaciteit van 5000 mAh, wat betekent dat je de hele dag door kunt blijven gaan zonder je zorgen te maken over het opladen van je telefoon. Volgens Samsung kan de batterij van de Galaxy A54 tot wel 2 dagen meegaan bij normaal gebruik, of tot 21 uur bij het afspelen van video's. En als je toch je batterij moet opladen, is de Galaxy A54 uitgerust met 25 W Fast Charging, wat betekent dat je telefoon snel kan worden opgeladen als dat nodig is. Dit is een handige functie voor als je weinig tijd hebt en je telefoon snel moet worden opgeladen voordat je op pad gaat.

Galaxy A54: display

Het display van de Samsung Galaxy A54 heeft een grootte van 6,4 inch en is uitgerust met een FHD+ Super AMOLED-paneel. Dit betekent dat het scherm een resolutie heeft van 1080 x 2400 pixels, waardoor het beeld scherp en gedetailleerd is. Een ander opvallend kenmerk van het display is dat het een adaptieve verversingssnelheid heeft, variërend van 60 tot 120 Hz. Dit betekent dat het scherm automatisch de verversingssnelheid aanpast aan de inhoud die wordt weergegeven, waardoor de batterijduur van de telefoon wordt bespaard. Daarnaast is het display van de Samsung Galaxy A54 ook erg helder, met een piekhelderheid van 1000 nits. Dit betekent dat het scherm gemakkelijk af te lezen is, zelfs in fel zonlicht. Dit maakt de Galaxy A54 een goede keuze voor gebruikers die veel tijd buitenshuis doorbrengen en een helder scherm nodig hebben. Over het algemeen biedt het display van de Samsung Galaxy A54 een uitstekende kijkervaring met levendige kleuren, scherpe details en een adaptieve verversingssnelheid die zorgt voor een soepele en efficiënte werking van de telefoon.

Release Nederland 

Vanaf 15 maart 2023 is de Samsung Galaxy A54 te koop in Nederland. Kies uit de kleuren: Awesome Lime, Awesome , Awesome Violet en Awesome Graphite.