Galaxy S22 Ultra 128 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S22 Ultra 128 GB Phantom Black

Vanaf € 864,00
Aantal Gb
128 256 512

Omschrijving

Voordelen

  • Zoom
  • Stylus
  • Snelheid
  • Groot display
  • Hoge helderheid

High-end prestaties

De S22 Ultra is het topmodel uit de S22 series. Net als de andere modellen wordt het toestel aangedreven door de Exynos 2200. Dankzij deze chip is het toestel geschikt voor de zwaarste games, apps, multitasken en je gebruikt een vloeiend Android besturingssysteem. Standaard wordt de S22 Ultra geleverd met 12 GB werkgeheugen.

Nachtfotografie en zoomen

Nightography zorgt ervoor dat je met de S22 Ultra foto’s kan maken in omgevingen met weinig licht. Er is een groothoeklens en ultragroothoeklens aanwezig.

Tot 10x zoom je zonder kwaliteitsverlies door de dubbele telelenzen. Met de Spacezoom kan je tot 100x zoomen. De Laser Autofocus zorgt ervoor dat er snel en accuraat gefocust wordt. Ook is er een dubbele OIS (stabilisator) aanwezig om wazige foto's te voorkomen.

Een groot, snelverversend met hoge helderheid display

6.8 inch groot is het display. Het display heeft een edge waarmee je diverse features mee kan ontgrendelen. Het toestel heeft de hoge resolutie QHD+. Dit laat onwijs veel detail zien. Ook is het scherm helder, 1750 nits is de piekhelderheid. Het scherm zorgt ervoor dat beelden vloeiend bewegen wanneer nodig. Het kan namelijk maximaal 120 keer per seconde verversen. 

S-pen voor creativiteit en functionaliteit

De S22 Ultra heeft een S Pen geïntegreerd in zijn body. De S Pen maakt het mogelijk om te tekenen, schrijven en andere creatieve functies. Daarnaast zijn er nog vele andere functionaliteiten die je kan gebruiken. 

Snel, draadloos en andere devices opladen

De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Het toestel kan snel opgeladen worden met een 45W oplader. Daarnaast kan het toestel ook draadloos opladen met een 15W oplader. Andere apparaten die draadloos kunnen opladen kan je opladen door Wireless PowerShare. Denk aan andere smartphones, je smartwatch of draadloze oordopjes.

Jarenlang Android updates 

De S22 Ultra wordt geleverd met Android 12. Samsung belooft vier Android updates. Tot Android 16 wordt het toestel minimaal geupdatet.

Kleuren, opslag en release

25 februari 2022 wordt het toestel gelanceerd in Nederland. De S22 Ultra wordt geleverd met minimaal 128, maar ook 256 en 512 GB intern geheugen. Je kan kiezen uit de kleuren Burgundy , Phantom Black, Phantom White en Green.