Galaxy S23 Ultra 256 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S23 Ultra 256 GB Phantom Black

Vanaf € 1.188,00
Aantal Gb
256 512 1000

De belangrijkste details

Voordelen

  • High-end camera
  • High-end processor
  • High-end display inclusief stylus
  • Android en beveiligingsupdates ondersteuning voor de lange termijn
 

Samsung Galaxy S23 Ultra: ver zoomen en beelden vastleggen met weinig licht

De Samsung Galaxy S23 Ultra beschikt over een uitstekende Pro-Grade camera met een resolutie van 200 megapixels/ De Galaxy S23 Ultra biedt een uitgebreide reeks functies. Leg beelden vast die je normaal gesproken niet met weinig licht kunt vastleggen met de verbeterde Nightography en Astro Hyperlapse-camera. De groothoekcamera is voorzien van 200 megapixels, daarnaast is het toestel voorzien van twee keer 10 megapixel telephotocamera en een 12 megapixel ultragroothoek en een 12 megapixel selfie camera.

Dankzij de 10x optische zoom en Phase Detection Autofocus (PDAF) technologie, kun je scherpe beelden vastleggen van veraf. Bovendien biedt de 100x digitale zoom de mogelijkheid om nog verder in te zoomen. 

Filmen kan in 8K resolutie met 30 fps. Uiteraard kun je ook filmen in een lagere resolutie zoals 4K en FHD. Er zijn technieken aanwezig om wazige foto’s en video’s te voorkomen zoals een EIS en OIS.

Samsung Galaxy S23 Ultra: voldoende opslag, high-end prestaties en langdurige Android updates 

De Samsung Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een krachtige Snapdragon 8 Gen 2 processor die snelle en efficiënte prestaties garandeert. Het 8 GB werkgeheugen is groot genoeg om zware toepassingen soepel uit te voeren zonder enige vertraging. Bij het 256 GB model heeft het toestel 8 GB werkgeheugen en bij het 512 GB en 1 TB model wordt het toestel geleverd met 12 GB werkgeheugen.  Het interne geheugen met minimaal 256 GB is eveneens indrukwekkend en biedt voldoende opslagruimte voor al je persoonlijke bestanden, zoals foto's, video's, muziek en apps. Met de combinatie van een snelle processor, groot werkgeheugen en interne opslagruimte, kun je genieten van een vloeiende gebruikerservaring, zonder belemmerd te worden door trage prestaties of gebrek aan opslagruimte. 

De Samsung Galaxy S23 Ultra draait op Android en ondersteunt de laatste Android-updates. Het is belangrijk om regelmatig software-updates te installeren om ervoor te zorgen dat je toestel up-to-date is en alle nieuwe functies en beveiligingsverbeteringen ontvangt. De S23 Ultra wordt geleverd met Android 13. Samsung geeft 4 Android updates voor dit toestel, dus je kunt in de toekomst ook gebruik maken van Android 14, Android 15, Android 16 en Android 17. Vijf jaar software-updates heeft het toestel, tot begin 2028 kun je minimaal een veilige smartphone gebruiken.

Samsung Galaxy S23 Ultra: een krachtige batterij met drie belangrijke oplaadt opties

De Samsung Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een krachtige 5000 mAh batterij. Het toestel is voorzien van drie belangrijke oplaadfuncties: snelladen, draadloos opladen en omgekeerd draadloos opladen. Het toestel ondersteunt snelladen met een maximale output van 45 W, 65% van de batterij is in 30 minuten opgeladen. Draadloos opladen is eveneens mogelijk dankzij de compatibiliteit met Qi-standaard. Bovendien biedt het toestel de mogelijkheid om andere apparaten draadloos op te laden met de Wireless PowerShare-functie. Hiermee kun je de batterij van andere apparaten opladen door ze simpelweg op je Galaxy S23 Ultra te plaatsen. Met deze snelle oplaadmogelijkheden en de krachtige batterij, kun je gemakkelijk een volle dag doorgaan zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

De Galaxy S23 Ultra is voorzien van de nieuwste hardware. 

Samsung Galaxy S23 Ultra: groot 6.8 inch display en S Pen voor creativiteit 

De Samsung Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een groot 6.8 inch Dynamic AMOLED 2X display met een QHD+resolutie. Dit maakt de Samsung Galaxy S23 het grootste toestel uit de Galaxy S23 series maar ook meteen het model met de hoogste resolutie. Dit ververst ook nog eens tot 120 keer per seconde. Het display biedt heldere en levendige kleuren dankzij de HDR-ondersteuning en een helderheid van maximaal 1750 nits. Hierdoor kun je zelfs in fel zonlicht de inhoud van het display duidelijk bekijken. Bij het kijken van HDR content zal het display maar tot 1200 nits weergeven. De S Pen is eveneens beschikbaar, wat het scherm nog meer waardevol maakt voor creatieve en productieve toepassingen. Je kunt de S Pen gebruiken om notities te maken, tekeningen te maken en tekenen op foto's en video's aan te brengen. Daarnaast is het display voorzien van edges, de randen van het display lopen af. Het display van de Samsung Galaxy S23 Ultra is een uitstekende combinatie van stijl, functionaliteit en prestaties, en biedt een geweldige gebruikerservaring met scherp en helder beeld. 

Samsung Galaxy S23 Ultra: release Nederland

Galaxy S23 is na de lancering op 1 februari 2023 direct te koop. Kies uit de kleuren Green, Phantom Black, Lavender en Cream.