Galaxy XCover 6 Pro 128 GB Black

SamsungGalaxy XCover 6 Pro 128 GB Black

Vanaf € 469,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
128

Omschrijving

Voordelen

  • 5G
  • Samsung DeX
  • 120 Hz display
  • IP68 gecertificeerd
  • Verwisselbare batterij
  • MIL-STD-810H certificering

Samsung pakt uit met de Xcover 6 Pro. Met sommige features krijg je nu nog meer grip op jouw taken. 

Gecertificeerd voor extreme omstandigheden

Het toestel heeft een MIL-STD-810H certificering. Dit certificaat toont aan dat het toestel testen heeft begaan en behaald onder extreme omstandigheden. Gebruik je handschoenen met dit toestel dan kun je de Touch Sensitivity van het toestel aanpassen. Dankzij de IP68 certificering is het toestel getest onder specifieke omstandigheden waarbij het tot 1.5 meter onder water kan blijven voor 30 minuten. Er zijn twee programmeerbare toetsen op het toestel waardoor je een snelkoppeling kunt maken. Het toestel kun je beveiligen met een pincode, gezichtsherkenning en met je vingerafdruk. 

Prestaties om jaren te gebruiken

De XCover 6 Pro wordt geleverd met 128 GB intern geheugen. Je kunt er een geheugenkaart van maximaal 1 TB extra aan toevoegen. Handig als je backups van je telefoon wilt maken of gewoon meer opslag nodig hebt. Bij de lancering zit er standaard Android 12 op het toestel. Samsung geeft aan dat het toestel 4 Android updates krijgt dus dat betekend dat het toestel tot Android 16 geupdate kan worden. Het Android besturingssysteem draait soepel dankzij het 6 GB werkgeheugen. Er is ondersteuning voor het 5G netwerk. Aangezien we veel op onze smartphone doen kun je dankzij Samsung DeX verder gaan met je taken op een groter scherm via HDMI of draadloos via schermen die Phone Screen mirroring ondersteunen. Sluit het toestel aan en werk verder met een keyboard en muis.

Display features 

Het display is 6.6 inch groot. Het oog wilt ook wat, het toestel heeft een hoog FHD+ resolutie. Een opvallend kenmerk is het 120 Hz display. Naast een hoog resolutie op een groot scherm bewegen de beelden dus ook nog vloeiend. Ter bescherming is de Xcover 6 Pro voorzien van Gorilla Glass Victus+. Dit scherm kun je ook gebruiken met natte handen. Het display type is TFT LCD.

Verwisselbare batterij en mogelijkheden om op te laden

De Xcover 6 Pro heeft een verwisselbare batterij. Hierdoor ben je niet afhankelijk van opladers. Als je dan toch een oplader gebruikt biedt het opladen redelijk wat vrijheid, je kunt een USB-C oplader gebruiken of pogo. De batterijcapaciteit is 4500 mAh.

In doos en lancering Nederland

Samsung levert het volgende mee: Smart Case, POGO-, multi-device- en externe acculaders, oplaadhouders, riemclips en PTT-headsets.