Galaxy Z Flip4 128 GB Graphite

SamsungGalaxy Z Flip4 128 GB Graphite

Aantal Gb
128 256

Omschrijving

Voordelen

  • Stevig design
  • Buigbaar display
  • High-end processor
  • Draadloos opladen
  • Krijgt updates tot Android 16
  • Beveiligingsupdates tot 2027
  • Vingerafdrukscanner aan de zijkant

Baanbrekende prestaties in een opvouwbaar apparaat

Opengevouwen haalt de Galaxy Flip4 baanbrekende prestaties dankzij de Snapdragon 8+ Gen 1 processor. Deze krachtige processor valt in de categorie hoogste klasse. Je kunt kiezen uit 128, 256 of 512 GB intern geheugen. Er is geen mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. Het toestel heeft 8 GB DDR 5 werkgeheugen. Jouw apps, het besturingssysteem en alle andere data wordt hierdoor snel geladen. Standaard wordt het toestel geleverd met Android 12. De Galaxy Z Flip4 Krijgt 4 jaar Android updates. Dit betekend dat er in de toekomst een update komt voor Android 13, Android 14, Android 15 en Android 16. Vijf jaar lang zijn er beveiligingsupdates. Tot 2027 kun je beveiligingsupdates verwachten.

Buigbaar met uitgebreide features

De Galaxy Flip4 is voorzien van twee displays. Één opvouwbaar display van 6.7 inch. De resolutie is FHD+. Het display type is Dynamic AMOLED 2X. Dit geeft ook support voor HDR10+ content. Het is een 120 Hz display. Het display kan schakelen tussen 1 en 120 frames per seconde. Het aantal frames past zich aan de content aan. Een dichtgeklapt display is niet snel om te gebruiken. Maak dan gebruik van het kleine display op de achterkant van 1.9 inch. Dit kleine Super AMOLED display genaam de Coverdisplay kan je notificaties laten zien maar je kunt het ook gebruiken om simpele taken uit te voeren zoals muziek afspelen en of gebruiken als ‘’spiegel’’ bij het maken van foto’s en video’s. 

Het glas wordt beschermd dankzij de Gorilla Glass Victus+ technologie.

Het toestel is ook voorzien van stereo speakers.

Beelden vastleggen uit verschillende hoeken

Het leuke aan een vouwbare smartphone is dat je vanuit diverse hoeken kunt fotograferen en filmen. Reguliere smartphones kunnen namelijk niet zitten of blijven staan. Om nu selfies te maken of groepsfoto’s dit is allemaal mogelijk. De selfiecamera hoef je niet altijd te gebruiken, dichtgeklapt kun je namelijk ook foto’s maken met de achtercamera. Jij kunt jezelf zien op het Coverdisplay. Dit maakt het mogelijk om foto’s te maken met de groothoek maar ook ultragroothoek. Om wazig foto’s te voorkomen is er een OIS aanwezig. 

Draadloos en bedraad opladen

De Galaxy Flip4 biedt diverse manieren om het toestel op te laden. Je kunt gebruik maken van het bekabelt opladen. Dit doe je met een USB-C kabel en oplaadblok. In 30 minuten tijd is de batterij voor 50% opgeladen. Helaas wordt er geen laders meegeleverd. Draadloos opladen is ook een optie. Dit kan met een 10W draadloze oplader. Opgevouwen en helemaal draadloos. Dit zorgt ervoor dat de Galaxy Flip4 uiterst mobiel is. De batterijcapaciteit is 3700 mAh.

Opvallend design met sterke kenmerken

Een opvouwbare smartphone heeft gegarandeerd een uniek design. Naast Gorilla Glass Victus+ display zijn er nog andere kenmerken die het design uniek maken. Armor Aluminium zorgt ervoor dat het toestel van stevige bouwkwaliteit is. Van het scharnier tot de body. Het toestel is daarnaast IPX8 gecertificeerd. Dit betekend enkel spatwaterdicht. Het toestel kan 1m diep 30 minuten onder water blijven. Hiermee wordt bedoeld schoon water. Dus niet zwembad en zeewater. 

Beschikbaarheid Nederland

De Flip4 is aangekondigd op 10 augustus 2022. Het toestel is te koop in Nederland op 11 augustus 2022. Kies uit de kleuren: Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue.